Ahoj, ráno jedu na první STK s malou dodávkou, dočetl jsem se, že by auto mělo mít prázdný kufr, což chápu u osobáků, kde bývá pod jeho podlahou rezerva, nářadí a třeba i další části povinné výbavy. Bude něčemu vadit, když na STK přijedu se zarovnanou podlahou nákladového nářadím a materiálem, tak jak to běžně služebním autem vozím? Pod podlahou samozřejmě nic není, žádné identifikační údaje v nákladovém prostoru taky nejsou a šroub pro uvolnění rezervy (která je zespodu auta) je volně přístupný. Zbytek povinné výbavy mám v autě pod sedačkami. Takže by to snad neměl být problém, ale rád bych se ujistil
Nevím jak jinde, ale už několikrát jsem byl na STK s plně naloženým autem - dělám servisáka, jezdím aktuálně Partnerem Tepee a vercajku a náhradních dílů tam mám opravdu hodně, zavazadlový prostor je naprosto plný.
To ani nie je tak kvoli rezerve alebo niejakým štítkom,ale kvoli celkovej hmotnosti a zaťažiteľnosti brzdových válcov na stolici. Sice viem,že nákladné auta by mali ísť na STK zaťažené,no ako je to u dodávok,tak to neviem,no som zo Slovenska a možno máte iné špecifikácie STK,tak berte to info s rezervou.
Díky všem auto je samozřejmě čisté a bez poklic, na STK jsem už s pár auty byl, ale s pracovní dodávkou zatím ne, tak jsem se chtěl ujistit do dvou tun to má i s nákladem, to mají různá SUV často víc
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.