Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde je kontrolka oleje?

Od: karel44® odpovědí: 9 změna:
Krásný dobrý den.
Přátelé...koupil jsem ženě jeté auto Renault megane rok 2008 a nemohu naleznout, kde v motoru mohu sledovat kolik je tam oleje...tedy klasicke vytahnuti a podivat se kde je max a min..poradite mi dle fota? Děkuji.

Kde je kontrolka oleje?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Je ve zlutem vicku vedle hlavy motoru. Melo byt dohromady s otvorem pro doliti oleje.
paveldvorak

přesně tak, žluté víčko

některé modely mají merku ukončenu ŽLUTÝM OČKEM za které se to uchopí při vytahování

hodnocení

1x

No, nebudu hádat, ale dejte přesné označení motoru a možná se shodnem.Bude to 1,6 16v že?Já tipuju K4M...

Kde je kontrolka oleje? #2

Pro tazatele i Bergera - tady to snad je dostatečně jasně - ještě jsem vyhrabal na počítači návod, tenhle paskvil francouzského strojírenství jsem totiž měl v letech 2010-2011 jako služebák. Zaplaťbůh je to už minulost *smich*

Kde je kontrolka oleje? #3

Promone, to jsem netušil. Mslm, že hledá měrku, né nalévací hrdlo. I když jsem se migl s tím servem. Tu měrku bych hledal někde vpředu dole...

hodnocení

0x

Kolega má pravdu a body ode mě - pro info- vypadá to takto

topnahradnidily.cz/...

lojza
hodnocení

0x
To žluté víčko tam svítí docela zřetelně...

To mě zajímá, můžete to označit šipkou, které zřetelné žluté víčko na tazatelově fotce je na olej pro motor? Já tam vidím asi ostřikovače, servo a brzdovku. Anebo je to jedno, bo to všechno teče?*zmateny**alene*

mate59
hodnocení

0x
Mám Megane 2018,kontrolka je vpředu vlevo, má žlutou koncovku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]