Dobrý den, měl bych zde dotaz pro největší kutily. Přezouvá si někdo z vás doma pneumatiky na osobním voze? Je to dneska celkem dost drahé, proto se ptám jestli je to dobrý nápad a jak na to. Myslím tím stažení pneumatiky a obutí jiné na disk nebo lité kolo. Díky
Jaké na to máte vybavení? Dvě montpáky a kladivo Vám určitě stačit nebudou. Dnešní bezudušovou pneumatiku prakticky nemáte šanci doma přezout. Navíc je dost pravděpodobné že nenávratně poškodíte dosedací plochu a nebude těsnit.
Myslím že nejefektivnější stále bude mít dvě sady obutých kol na léto a zimu, to už jsi doma nebo v garáži nebo na ulici přehodíš během 20 minut z osy na osu
Ne že to není dobrý nápad, je to naprosto blbý nápad. Viz již připomínky zde ohledně poškození disků, vyvážení apod. A to se nebavíme o aktivních čidlech tlaku.
Kolik to přezutí stojí? Karton cigaret?
Kup sadu plecháčů a přezouvej na heveru. To se vyplatí, nemusíš se objednávat do servisu, jet tam, čekat... Když nebudeš nemehlo, přehodíš kola za půl hodiny. No dobře, za hoďku pomalu.
Na YouTube je toho dost, stejně to potřebuješ i vyvážit, i když i na tohle jsem viděl taky nějaký návod, ale o přesností samodomo vyvažovačky mám pochyby. Jak často člověk nepotřebuje přezout gumy? Já osobně jednou za 3-4 roky, když si spočítám, že bych to musel vyrobit, pak ten krám někde skladovat tak mi to ani nestojí z to se tim zabývat.
Nejlevnější zouvačka na ruční pohon, se kterou pracovat nechcete stojí 5 tisíc. Nejlevnější vyvažovčka je na tom hůř tam už jsme na 15 tisích. Pokud ovšem stejně nechcete jít do toho pneuservisu, aby napravili škody co tím napácháte tak musíte nejmíň 40 tisíc přihodit. Což se možná vyplatí v případě, že kromě svého auta přezujete i ostatní ve vaší ulici...
Největší kutilové samozřejmě doma vyvažovačka i zouvačku mají, třeba tvrdej bob… Záleží samozřejmě, kolik máš vozidel. Já dvě vozidla v celé domácnosti se to jisto jistě nevyplatí ale pokud máš pár vozidel a nějaké motocykly a spoustu kamarádů a velkou garage, no tak to je o něčem jiným
Nejlepší je mít 2 sady kol, letní a zimní, jedno kolo z druhé sady můžete vozit jako rezervu. U nás silnice jsou ve špatném stavu, takže při přehazování kol je nutné vyvážení, při tom když je auto na zvedáku nechám zkontrolovat podvozek.
Ano,robim to sam,ale len plechove disky a len pre seba resp pre rodinu.Vyvazovat raz za cas ,stoji to 7 eur.
Vyrobil som si lis na odtlacenie gumy od disku,zvysok je praca s 2 montpakami (70cm) a pneu gelom.Obutie je pomocou montpaky a este vlastna vaha aby pneu skocila na disk,vysrobovat ventil, kompresor usadi pneu na disk,natocim ventil a necham odstat 24 hod nafuknute,pokial drzi tlak idem na vyvazovacku. Kladivo nepouzivam.
Přestože mám vyvažovačku i zouvačku, mnoho různých závaží, stejně mám postupně u všech aut dvoje disky. Jen převážím pokaždé kola, ale pneumatiky demontuji jen při výměně za nové.
Já do našeho malého servisu přinesl na přezutí 2 kola a platil jsem 100 Kč za kolo. To mi drahé nepřijde. Takźe než si zničit pneu i disky, raději hledejte levnější servis, sám si dělejte jen montáž na auto, tím něco ušetříte a současně si zkontrolujete brzdy a vůle.
Jj když dám jednou za 4 roky? 800kč za 4 kola, tak to vyjde na 50kč ročně,Ať nežeru-ještě k tomu 4x zimáky, takže 100kč ročně ,statisticky.Vyjde to míň než pro někoho denní přísun cigaret nebo piva!
Nechápu kdo musí 2x ročně sundat pneu z disku a nasadit druhou? V tom případě je lepší řešení celoroční nebo jen zimní a jezdit dokud to jde a pak nové,Pokud 2 sady pneu, pak i dvě sady disků!
koupit nové plechové disky plus zimní gumy a nechat si to zkompletovat a vyvážit no a pak podle chuti a venkovní teploty doma přehodit-tak jsem to dělal u všech aut co jsem měl...samozřejmě tu letní sadu si pak někde uložit-je jasné že kdo má domek či vlastní garáž tak má výhodu proti přehazování gum před panelákem...ale pozor na jednu věc já mám Seata a letní gumy na elektronech a tam jsou delší šrouby na kole než u těch plecháčů-takže mám zvlášť šrouby na letní sadu a zimní sadu...pěkný den
Nejlepší řešení je koupit dvě sady kol. Dřív jsem měl jedny a přezouval pneu, ale co jsem si koupil nové auto mám na léto hliníková kola a na zimu plecháče. Vždycky to akorát nechám převážit a přehodím si je sám. Podle mě je to tak lepší i pro ty pneumatiky. Přece jenom 2x za rok je vyzout a nazout nebude úplně ideální pro tu patku pneumatiky.
ale ne od matéra kladivem a mont pákami-to u normálního auta jen 2x-při nasazení na disk a pak přisundání po ojetí .Tedy pokud není defekt! Nejde o pneumatiku jako takovou, ta to vydrří, ale vydrží to i patka aby byla stále těsnila?!
Dobrý den, upřesňuji, mám sadu letních i zimních pneumatik zvlášť na discích, tak jen přehazuju ty kola. Ale jde o to, že kupuju jeté pneumatiky a ty mi vydrží méně než nové a proto častěji vyměňuju pneu. Kde podle vás hledat pneuservis, který není tak drahý? Takové vyzutí a nazutí s vyvážením 4 pneumatik stojí už okolo 1000Kč, zdá se mi to celkem dost
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.