Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

SEAT Alhambra 2000 - 2010, ceník

Od: lubosnovak odpovědí: 21 změna:
Dobrý den,
obracím se na vás s prosbou, zda někdo z vás tady na poradně nevlastní ceník vozu SEAT Alhambra z let 2000 až 2010 (případně VW Sharan nebo Ford Galaxy - v případě Fordu pouze do roku 2006) a byl by ochoten ho sem vložit.
Byl bych vám moc vděčný. Díky.

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm
hodnocení

2x
Větší šance bude na Seat club, Seat fórum... Chcete vážně "jen" ceníkové tabulky vozů v dané době?
lubosnovak
hodnocení

Ano, včetně příplatkové výbavy. Mám totiž Alhambru 2003, tak mě to zajímá.
jm
Dejte mi vin, zítra se mrknu do cebie
jm
Jo a km... Ať můžu rovnou hodit cenikovou cenu
lubosnovak
hodnocení

Můžu vědět, jak cebia může vědět ceníkovou cenu mého auta?
jm
Cebia má ceníky pro pojišťovny i jiné, aby se vypočetla aktuální cena auta .. K tomu potřebuje nájezd km a kupní ceny nových aut při pořízení.
Tj. Podle vin určí původní firmou avizované vozidlo, jeho cenu jako nový, datum výroby, z toho stáří a opotřebení km.
No prostě pokud vůz nebyl vyroben pro nějakou zemi mimo EU, mělo by se poznat...
U dodávek je to složitější, ty se upravují podle poptávky kupujících, takže často dotaz určí jen podvozek a motor

Mimochodem - "z let 2000 až 2010" - nemyslíte, že tam bude trochu rozdíl? Nemyslím ani tak rozdíl v ceně podle výbavy (ten může být klidně 20%), ale i ceny se určitým způsobem časem mění.

přikládám náhled pro váš rozptyl bez dalších info ... ale je to zhruba stejné jako když někdo napíše inzerát "prodám škodovku, dobrý stav" - z toho poznáte velký kulový a nikdo na to nebude reagovat...

SEAT Alhambra 2000 - 2010, ceník
lubosnovak

Protože v letech 2000 až 2010 sjížděla z pásu Alhambra stále stejné generace, mám to jen pro zajímavost, nic víc.

takže cena 730,000 - 960,000 Kč - podle motoru, výbavy, akce, ...

lubosnovak
hodnocení

Díky.
Škoda, že tištěný ceník a prospekt už asi neseženu.:(
lubosnovak
hodnocení

Btw. cenu mé Alhambry vím, mám k ní původní fakturu od minulého majitele, ale ten ceník by byl fajn...
asd1

Ceník nových aut je na adac.de v autodatech (autokosten)

Cena ojetýho pak nejlíp pdle znaleckýho standardu (dostupný na webu), je to metodika pro nacenění konkrétního kusu.

jm
No já psal... Stačí vin. Není chuť, nejsou data.
lubosnovak
hodnocení

Tady je: VSSZZZ7MZ3V525138
vůz byl vyroben pro Německý trh
s ohledem na chyby na poslední STK je to časovaná bomba - spíše na dojetí než k servisu. Nicméně ceníková cena je 899 000 Kč.
08.11.22 07:37

lubosnovak

To je zpoplatněná část Cebia, že?

v rámci určitého paušálu...

hodnocení

2x

Seat Alhambra bol zo všetkých týchto najlacnejší v a v tej dobe sa jeho cena pohybovala nad 33 000 €,záležalo od výbavy.

lubosnovak
hodnocení

Nebyl nejlevnější spíše Ford Galaxy?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]