Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Touran 1.9tdi hlucny motor

Od: nicken odpovědí: 4 změna:
Zdravím,nechával sem menit rozvody a turbo,dneska jsem si auto vyzvedl a auto je hrozně hlučné v interiéru,je takovy dunivy,prostě to není takový jako před výměnou,před výměnou byl motor o dost tišší,servis tvrdí že je vše v pořádku,neměl někdo podobný problém?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Ano, měl..Taky mi tvrdili, že je vše ok..Rozvody byly "hozeny" o zub...a navíc byl špatně sesazený filtrbox.. Než jsem na ten filtrbox přišel,tak jsem s novým olejem jezdil vpodstatě na prach z cesty..Bylo to tak mizerně sesazené, že filtr tam byl úplně k ničemu! Okolo něj si vesele motor žral doslova špínu od cesty.Pak snad ani nemá cenu měnit turbo..*alene* Leda by se vám chtělo ho měnit každý rok s olejem.. A řešení? Rozvody mi nastavili jinde za 3000kč a filtrbox jsem si poskládal správně sám. Navíc po zaplacení opravy rozvodů mi pán řekl, že mi tam nedal jeden šroub na silentblok motoru a nemůže ho najít.."Takovej dlouhej a blbě se tam dává.. stejně ho teď jinej neseženu". .Takhle nějak dělají profici;)
nicken
hodnocení

Asi to zkusím dát do jiného servisu,jinak auto má pravidelný chod,pěkně táhne,ale prostě když sedim v autě a je nastartovaný tak má takový dunivý nepříjemný zvuk,za jízdy to má zase zvuk jak kdyby bylo někde pootevreny okno,tak nevím co by to mohlo být,každopádně před výměnou rozvodu a turba to auto nedělalo.
paveldvorak

zřejěm chybí izolace mezi motorem a kabinou

nicken
hodnocení

Izolace mezi motorem a kabinou je,měl sem ji rozkousanou od kuny tak sem dával před dvěma lety novou,tak tím by to být nemělo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]