Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spatny signal autoradia

Od: tomsase odpovědí: 10 změna:
Dokazal by mi nekdo poradit, proc mi nehrajou zadne stanice v radiu? Jedu po d1 a chytnu jednu stanici, ktera mi přijde chvilce vypadne a ja tak preladuji dal a dal. Mam tam neoriginalni 2din autoradio auna a jelikoz uz me to sere delsi dobu, tak jsem postupne vymenil antenu se zisilovace a nedavno jsem menil i napajeni autosnteny a stejne hovno. Jedna se o golf iv rok 99 v tdi. Dik za rady. Napeti do anteny jsem meril a to je cajk.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Řešil sem na dcery fiatu nový radio nakej Benq vytloukal baterii a rádio tragédie
Tak sem ho vyhodil vyštrachal sem v garáži 20 let starej blaupunkt zapojil radio jede drží stanice a baterii nevybíjí
Holt to nemá ten blutut ale hraje *smich*
Takže to radio vem daruj nepříteli a pořiď rádio náké renomované značky
Ještě mi napadá jestli si měnil anténu a nedals original co stojí litr nebo aspon anténu od Calearo tak se taky nediv že to nehraje

JVC,Kenwood...nebo ideálně VW Gamma s CD měničem, která tam patří.

tomsase
hodnocení

Divim se, antenu jsem kupoval original a radio taky neni zadna cina, znacka auta je nemecky vyrobce a ani cena neni nikterak nizka To jsem mohl koupit za litr cina a byl bych na tom stejne.

Anténu za cca 1500kč origo?

hodnocení

0x

1. většina šméček z řad výrobců rádií a antén je nepoužitelná

2. blbě zapojené taky není ojedinělá věc

Zkus nafotit, jak to máš zapojené.

tomsase
hodnocení

Tady jsem nafotil zapojeni, tak jestli na to mrknete, zdali je to spravne.
Spatny signal autoradia
Spatny signal autoradia #2
Spatny signal autoradia #3

Prostříhaný bastl s čokoládou. To nikdy nebude funkční.

Originál VW konektor ISO pryč...

Čokolady bych se nebal koukam na dratech sou dutinky stim bych problém nemél
Ta anténa je se zesilovačem a ted je otazka jestli a jak je anténa napájená
Vidim fantomový napájení vim že třeba u fabii bylo u oktavky ho nemam a golf 4 nevim jak je na tom v originalu
Koukni jestli máš po puštění rádia ci po otočení klíčku v modrym dratu od toho napájení plus 12voltú
Dal bych skusil obal toho napajení ukostřit
Další problém múže bejt samotnej kabel co de od antény už sem se párkrat setkal stim že drát od antény byl v tom konektoru přerušenej

Golf IV, Fabia1, ... mají fantomové v originálu.

Na rádiích Alpha, Gamma, Beta je pin v isokonektoru antény použit na něco jiného.

Funkce SAFE, kde je stálých 12V směrem od auta do radia. Nikoliv z rádia po zapnutí do anteny.

Proto tento drát všichni ustřihávají a dávají tam tu napájecí vyhybku pro fantom, když montují ty aftermarket čínské střepy rádií.

Dutinky má, ale ukázal jen repro konektory.

riva
hodnocení

0x

Třeba tam máš "rušičku" - nabíječku mobilů do autozapalovače - řada z nich obsahuje neodrušený DC/DC převodník.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma zapojení antény

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]