Nejste přihlášen/a.
Vsimam si ze nejlevnejsi pojistky POV ted nabizi Csob Pojistovna, znamena to neco? Jeste levnejsi jak Slavia a CPP...
co si o tom myslite? Jake pouzivate srovnavace mimo rixo epoj klik poj top poj?
Používám profesionální srovnávač Carkulka a výsledek kontroluju v kalkulačce příslušné pojišťovny. A k tomu kalkulačka ex-AXA která ve srovnávači není.
Nikdy dopředu nedokážu říct co klientovi vyjde nejlépe, je fakt že ČPP s extrabonusem někdy zaboduje, ale není to pravidlo. Už proto, že ČPP bere bonusy spravedlivě nikoliv od pojistníka ale od provozovatele.
No a pak - cena nemusí být to nejdůležitější, jsou ještě další parametry. Například asistence - je blbost ignorovat asisctenci v hodnotě několika desetikorun až stokorun, když se ušetří tisíce až desítky tisíc při nějaké poruše nebo nehodě.
Dneska je velká móda srovnávat pojišťovny pouze podle ceny pojistek. To je sice důležité, ale myslím, že podstatnější je to, jak se zachová pojišťovna v případě pojistné události. K čemu mi bude laciné pojistné, když pak bude mít pojišťovna 100+1 argumentů, proč mi nic nemůže zaplatit?
asd1 - Jasně, u POV mi to může být jedno. Měl jsem na mysli pojištění obecně.
"...musí ze zákona uhradit skutečnou škodu".
Co je to skutečná škoda? Ta má často málo společného s tím, co ve svůj prospěch odhadne pojišťovna.
a to jeste pojistovny vraci prachy kdyz nejezdite Allianz_vracime_p/...
A jak je to s tim najezdem, kdy pojistka stoji polovic kdyz mate maly najezd do 10000 km
Nevěřím jim ani nos mezi očima!
Měl sem ČSOB a s připojištěním skel jsem platitl asi o 1000-1500 kč méně než bych platil za poji. Alianz-jezdím málo-platím málo! Po tomto zjištění jsem neměnil !
kdyz ja vubec nevim kolik najedu za rok a tady taky nevidim zadnou tabulku cen podle km kde to maji? Allianz_Brochure_A5_CZ_MOJEAUTO_01_21.indd (epojisteni.cz)
a kdyz zapomenete poslat fotku tak hned cekaji na pokutu? Nebo jak je to s fotkama tacho? Ze bych oprasil VagTacho? )
takze myslite ze ta CSOB je nej?
Lépe než Allianz pro auta která nejezdí vychází Pillow. Jinak máte pravdu - All. je dost drahá bez ohledu n kilometry.
Kolik stojí pojistka u CSOB?Zákoné pojištěni vozidla. Otec má Felicii 1.3 jezdí tak minimálne že bych mu rádá našla levnější. Má Aliantz a plati 3600kč ročně. Poradte která je levnější. CSOB? nebo ktera ještě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.