Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pôžička Pre Nezamestnaného

Od: takinak odpovědí: 25 změna:

Zdravím všetkých tak to skúsim trocha inak. Mám 20 rokov a nikdy som nepracoval (ani nechcem jednoducho to nie je pre mňa v skratke) no chcem si požičať peniaze na auto (zhruba do 10 tisíc euro stačilo by aj 8 tisíc) moja rodina by mi mohla mesačne splácať tak 150-200 eur no nechcú sa zadlžovať a peniaze v hotovosti na auto skrátka nemáme. A tak chcem seriózne vedieť je tu vôbec šanca si požičať peniaze aj ked som nikdy nepracoval? v mojej banke mám účet už od 15 rokov istú dobu tam chodil príjem jedného rodiného príslušníka cca 800 euro mesačne no za posledné 3 roky kedže už nebývam na Slovensku ale v Česku tak tam nechodil žiadny príjem no ten účet stále mám. Dala by mi ta banka peniaze/pôžičku? kedže od kamarátky som počul že stačí že ti chodia peniaze na účet a neoverujú si či niekde robíš ale ja naozaj neviem tvrdila že si vybavila pôžičku no ja naozaj neviem ako to funguje ja chcem len auto. Alebo nebankovka? povedzte mi aké máte s týmto skúsenosti a aké mám možnosti díky a pekný deň.

zámek
kapkanadeje uzavřel tuto otázku

25 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

03.11.22 07:22
hodnocení

6x

Troll? *nene*

takinak
hodnocení

Ja nikdy netrolím nemám 15 a vlastne ani vtedy som netrolil možno tak v Minecrafte... neboť vše co jsem zde napsal je čirá pravda a žádna fikce (malá česká chvíľka už to na mna má asi vpliv to Česko hehe)

Nikdy neříkej niokdy Trolle ! Vždyť zde v tomto vláknu jen trolíš!

inspa*

Bohužel někdo ze sysů toto vyhodnotil jako že to sem patří. Ač jde o očividný tolling a založil na totéž už druhé téma.

Pokud se to tady má nadále zaplevelovat podobnými sračkami duševně narušených jedinců, nemá cenu sem chodit.

Pôžička Pre Nezamestnaného

hodnocení

2x

A co chcete slyšet? OP nemáte, stálý plat (zaměstnání) taky ne.

Kdo myslíte, že půjčí někomu bez identity, zaměstnání, atd...?

To je furt dokola, jak u blbečků v domečku*alene*

hodnocení

1x
Ak si na kupu auta chcete pozicat, tak z coho budete platit splatky a benzin a poistku a servis?

hodnocení

0x
Jasně, u nebankovních společností ti pujči s radostí, bez dokládání příjmu, pokud potřebujete peníze na vůz dají vám ho i v bazaru na splátky.

takinak
hodnocení

OP si dokážem vybaviť velmi rýchlo s tým by problém nebol. Každopádne čo sa týka splácania tak poctivejší človek ako ja neexistuje aspoň čo sa týka férovosti nikdy som nepodvádzal nepijem a drogy mi nič nehovoria len tak plávam životom. Ale tá každodená repetetívnosť ala vstanem hrám/pozerám a to isté dookola každí deň ma nudí chcem auto a aspoň trocha preskúmať svet, ale ako vidím asi chcem veľa. No za pokus nič nedám a možno sa nejaká nebankovka nájde ktorá mi požičia aspoň tých 8 tisíc a možno nie každopádne len som chcel vedieť aké mám šance. Díky za všetky rady a odpovede.

Paveldvorak, přesně tak.*palec2*

break
03.11.22 08:20
Pakáž...
paveldvorak

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @hejkal z důvodu porušení pravidel poradny. ]

hodnocení

0x
Nemáte OP. Nemáte řidičák? Bez OP asi těžko. Kupte si jízdní kolo.
Dospějte, získejte doklady a můžete si půjčit na občasnou projížďku auto jaké potřebujete. Nebude to o moc dražší než si brát na auto půjčku.

hodnocení

0x
Spíš nám řekni, proč nechodíš do práce? Máš nějakou nemoc nebo postižení? Anebo jen "tulení" nemoc? Na některé nemoci stačí pořádně vylískat a opakovat to tak dlouho,dokud nemoc neustoupí..

Že se tak hloupě ptáš, vždyť práce bolí jednodušší je přiživnictví. Být to můj sym (pokud neplatí to další) tak už je dávno pod mostem a dělej si co chceč!

Stejně je to TROLL

takinak
hodnocení

Tak ako vidím nikto nepochopil že by som si ten OP dokázal vybaviť aj ten vodičský len mi to príde zbytočné ak nemám istotu že by som potom dostal skutočne tú pôžičku ale to stranou. Zaujímali ma šance na pôžičku pre človeka ktorý nikdy nepracoval no má peniaze na splácanie k dispozícii v podobe rodinej podpory.

trololo

tak si to pujci od rodiny! Co je to za rodiunu ze chteji zivit prizivnika a i ne/bankovni instituci?
Tak si realizujte pujcku v rodine a rodina usetri :)

takinak
hodnocení

Navyše kebyže ma poznáte osobne tak by ste pochopili moje dôvody prečo mi je z práce špatne a neznášam túto odpadkovú spoločnosť v ktorej žijem. Mám toho mnoho ako napríklad že môj foter je eurovi milionár ale nikdy som sa s nim nestretol ani som ho nikdy nevidel (myslím že ho radšej ani nechcem vidieť) a nič som od neho nedostal, Ďalej som nízky nebál by som sa povedať malý a poslednú dobu ma trápia depresie už tak 2 roky. A auto by mi skrátka zdvihlo náladu tak to je pretože som už docela na dne ked človek neustále uvažuje ako mnohý jednoducho uspeli a iný si žijú ako králi a ja si nemôžem kúpiť ani hlúpe lacné auto seriózne 10 tisíc euro je v dnešnej dobe nič videli ste už ceny bytov v Prahe/Bratislave to je extrém. Každopádne som len toto chcel dodať aby ste aspoň mali kontext môjho postoju k životu aj ked to tu aj tak nikoho nezaujíma.

Kto vam plati zivotne naklady ako jedlo a byvanie?

takinak
hodnocení

Moja milovaná Matka ktorú si vážim a cením a ostatný tiež ale tých nebudem menovať, no ten pocit prázdna tu je škoda že je môj foter taká sviňa asi preto neznášam deti.

takinak
hodnocení

A bývam u rodičov/rodiča hehe ja som sice samotár no nedokázal by som bývať sám to nie je pre mňa asi som pryveľký sráč hehe.

trololo

@takinak pokud jsi svepravny, tak jdi a zkus si tu pujcku zaridit. Do te doby tady netrol nesmysly. T

ady nikdo NEMUZEME VEDET, zda ti nekdo pujci nebo ne, kazdopadne brat si pujcku na auto, kdyz nemas ani ridicak? Ty budes asi dobrej material :)

Nic neni problem penize nejsou problem doklady nejsou problem a pritom jsi nudici se prizivnik na praskach a z toho pramenici deprese?Poradim ti, zacni NECO DELAT a az budes mit ty doklady tak prijd. Podle me ani tophle nezvladnes bez maminky vyridit, protoze priojdes do realnyho sveta a sesypes se, takze pujcku neres je to predcasne,,,

Bez OP ti nikdo seriozny nepujci to je skoro jiste, mozna mistni mafie a za tyden vracis 200% nebo prolomeny koleno,

můj Bože ...to snad ani nemůže být pravda...drogy...kreténismus...psychická porucha?

trololo

uz to resil tady Auto Na Splátky (/...

hodnocení

0x

Nie je to nahodou tak, ze kvoli nejakej dusevnej chorobe nemate obcianku? Totiz indicii je tu viac ...

trololo

Mozna ma moribundus adlatus?

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]