Zdravím, včera se mi nešťastnou náhodou stalo že mi z přojíždějícího kamionu trefil kamínek čelní sklo viz foto. Je možné sklo ještě nechat opravit nebo to už je jenom na výměnu? Případně kolik by to tak mohlo dělat? Jedná se o starší audinu A4 z roku 96. Předem díky za radu
A4 před rokem 2000 v přehledu nemám. TY novější mají cenu za okno dle jedné pojišťovny cca 12000, ale tím neříkám že ti to servis nemůže udělat i levněji (nebo dráže).
Jsou i firmy, které přijedou k vám a vymění to na místě. Objednáte si současně i s výběrem skla. Když jsem potřeboval, tak to bylo cenově srovnatelné s dopravou do servisu a samozřejmě pohodlnější.
Tohle už je asi dost velké, ale já "pecku" velikosti cca 5mm úspěšně zalepil pomocí sady na opravu čelního skla. Cena té sady je od cca 120.-Kč, tak bych to na vašem místě zkusil. Mě se to povedlo tak, že to najdu jen já, protože vím, kde hledat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.