Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prasklé čelní sklo

Od: milten odpovědí: 6 změna:
Zdravím, včera se mi nešťastnou náhodou stalo že mi z přojíždějícího kamionu trefil kamínek čelní sklo viz foto. Je možné sklo ještě nechat opravit nebo to už je jenom na výměnu? Případně kolik by to tak mohlo dělat? Jedná se o starší audinu A4 z roku 96. Předem díky za radu
Prasklé čelní sklo

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

3x

Výměna.

Si vygoogli čelní sklo auto X cena, hledat to za tebe nebudu.

hodnocení

2x

s pojištěním čelního skla podle pojistných podmínek...

za své - podle možností vašeho servisu - a řekl bych, že ten servis nebude chtít objednávat podle vašeho přání z nejlevnějšího internetového obchodu..

sám - tak to teda fakt nezkoušejte

hodnocení

0x

A4 před rokem 2000 v přehledu nemám. TY novější mají cenu za okno dle jedné pojišťovny cca 12000, ale tím neříkám že ti to servis nemůže udělat i levněji (nebo dráže).

hodnocení

0x

Vyměnit a raději připojistit. Měli jsme to zrovna tak.

riva
hodnocení

0x

Jsou i firmy, které přijedou k vám a vymění to na místě. Objednáte si současně i s výběrem skla. Když jsem potřeboval, tak to bylo cenově srovnatelné s dopravou do servisu a samozřejmě pohodlnější.

makk
hodnocení

0x

Tohle už je asi dost velké, ale já "pecku" velikosti cca 5mm úspěšně zalepil pomocí sady na opravu čelního skla. Cena té sady je od cca 120.-Kč, tak bych to na vašem místě zkusil. Mě se to povedlo tak, že to najdu jen já, protože vím, kde hledat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]