Dobrý den, obracím se na vás všechny tady na poradně a ptám se: Vlastní nebo má tady někdo z vás zkušenosti s tímto skútrem? Předem všem děkuji za postřehy. autokelly.cz/...
Přímo s Maxon ne ..Ale pokud to prodávají v Kelly,tak to bude stejná "kvalita" jako Yuki nebo Kentoya.. Všechny tyto "značky" nejsou vpodstatě žádné značky..ale jen vymyšlený název obchodníka s čínskými výtvory.. Měl jsem tu "čest" vlastnit Yuki a v techničáku bylo Quinqui..a nee Yuki! A také Kentoyu a tam bylo v TP pro změnu HBC! O Kentoye ani prd.. Když je to nové,tak to vypadá lákavě..Ale kvalita je prostě mizerná! doplněno 30.10.22 08:39: Pokud máte doma nářadí a chuť něco neustále opravovat,tak Maxon je dobrá volba.. Některé díly na to seženete za pár korun a některé vůbec.Já měl Číny celkem tři..dva skútry a jednu čtyřkolku.. Vše najeto do tří tisíc kilometrů a opravovat jsem musel jako na nějakém veteránů.Teď mám skútr Yamaha Cygnus rok 95..s nájezdem asi 35tisíc a jen se vozím.. Doufám, že vám mé zkušenosti s čínskými výtvory pomohou s rozhodnutím
Mám se přiznat že ho mám doma?Když čtu všechna ta negativa ,tak by vlastně neměl už vůbec fungovat,ale jezdí,bez oprav,s doplňováním kapalin samozřejmě.Na jízdy kolem komína- za mě v pohodě.Na delší trasy nemá rychlost.Taková větší hračka.
doplněno 12.11.22 20:23:
Dává to,ve dvou v sedle je trochu línější do kopce,běžný dojezd to má
Já koupil na jaře Hondu SH150/ ale je i obsah 125 ccm/ 2013 rok výroby s 60kkm za 39k Kč. Preventivně vyměněny oleje motor a prevod na variátoru a od té doby jen jezdím. Občas natankuji / spotřeba mezi 2,45 - 2.7 l/100km/, výkon 14 HP a naprostá spokojenost. Má již ABS a 16" kola. Do města a blízkého okolí naprosto supr.U těchto Čín je nutné vyměnit postupně veškeré šroubové spoje a pořád udržovat.
U těchto čín je nutné postupně vyměnit skoro vše.. né jenom šroubové spoje Rozpadají se i věci, které jsou jinak vpodstatě celoživotní..Snad jediné, co mě překvapilo na těchto čínských strojích jsou brzdy..S těmi jsem nikdy nic nemusel dělat.. Akorát destičky na čtyřkolce Shineray..u té jediné i motor kupodivu nepotřeboval zásahy..Jinak vše bylo totálně v háji.. kompletně se rozpadala a neustále se něco muselo řešit.. nájezd asi 3tisíce.. Díly k nesehnání a muselo se improvizovat jako na Kubě
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.