Dobrý den, chtel jsem se zeptat, kdyz vlastnim ridicske opravneni skupiny B a rozhodl jsem se, ze bych chtel jeste A a neudelal bych zaverecne zkousky, jestli mi ŘO skupiny B zustane, nebo mi bude odebrano. Myslel jsem, ze mi ho vezmou, ale nekdo rika, ze ne, tak nevim... Diky za odpoved
100% ti to neřeknu ale myslim si že kdyby měnili zrovna tohle tak se o tom hodně mluví...a nemluvilo čili bych řekl že platí to co platilo ještě před pár lety- vezmou. Otázkou je zda ti ho vezmou když testy uděláš a neuděláš třeba jízdu...to asi ne
Zdravím, pokud neuděláte testy, rozhodně o řidičák přijdete... je to logické, pokud nemáte znalosti na řízení jakéhokoli motorového vozidla, nemůžete řídit žádné... u jízd to bude dle mého soudu stejné, uvažoval bych o technice, jak to bude tam... PS: motorkářům zdar! www.davidhavel.pise.cz
nn, ŘP vezmou jen pri neudelani testu... jizdy jsou o necem jinem. Taky jsem o tom uvazoval a pokud je neudelam na A, tak se bez B zblaznim... to budou nervy!
pepek*
takze teda kdyz neudelam treba techniku nebo jizdy ( i kdybych treba nekde nedal prednost), tak mi B zustane?
golemiwo*
Ahojky! asi tě nepotěším,ale jestli neuděláš testy,o papíry bez milosti přijdeš.Pokud neuděláš jízdy,nemusíš se bát,protože děláš skoušky na vozidlo na které jsi dosud neměl oprávnění.na jízdy by se to vztahovalo jenom kdybys počas jízdy v autoškole spůsobil havárii,při které by došlo k vysoké škodě,nebo usmrcení.Na to se ale zase vztahují zákony o autoškolách.Takže zhrnuto,jestli neuděláš jízdu,nebo techniku,papíry ti zůstanou,když neuděláš testy,budeš chodit pěšky.Držím palce u zkoušek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.