Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

BEM kód baterie

Od: audin odpovědí: 2 změna:
Zdravím, pořídil jsem do své audi a5 3.0 tdi 176kw 2007 tuto baterii na fotce a nemůžu nikde najít bem kód. Ani v prodejně mi ho neřekli, ani nevěděli co to je. Může mi prosím někdo poradit? Co se stane když bych ji nenakódoval? Kde ten kód seženu? díky moc
BEM kód baterie

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Původní byla jaká?

doplněno 25.10.22 18:04:

Máš VCDSko?

doplněno 25.10.22 18:14:

110VA0xxxxxxxxxx

musíš nastavit AGM,EFB,... (tahle není ani jedno)

Pokud nenastavíš správně, tak nebude dobíjena jak má a auto se dle toho bude chovat. Očichává díky tomu stáří a stav baterky a dle toho umožní i start nebo ne.

Navíc mám ten dojem, že do Audi tohle nepatří. Měla by tam být EFB nebo AGM Exide

audin
Tato je origo se kterou te nejspíš sjelo z linky, ta silver varta co jsem teď koupil mi dali přímo že jim to vyhodilo když zadali přesně typ mého auta.
BEM kód baterie #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]