Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, měla bych dotaz, nevíte někdo, kolik litrů motorového oleje se dává do Toyoty Yaris druhé generace z roku 2011? V servisu mi ted řekli, že mi auto spotřebovalo od minulé kontroly před necelým rokem půlku oleje. Nenapdalo mě se zeptat, kolik to činí. Kontrolky mě na to vůbec neupozornily. Zajímalo by mě, kolik litrů oleje se tam při výměně oleje dává? Děkuji. Petra
Zdravím,
Yarise má můj příbuzný, je tam něco přes 3L oleje.
A nechce se mi věřit že by jste spotřebovala půlku objemu.. To by vás upozornila kontrolka. Spíše to bude myšlené jako že půlku na měrce oleje.. Ale opravdu nevím, dle zadání..
Každopádně kontrolovat, průběžně třeba 1x za měsíc, popř. dolít olej.
Kdo maže ten jede.. Nenechte si zničit motor jen tím že počkáte do příští výměny a nekontrolujete stav na měrce..
Ono mnohdy nestačí sdělit co je to za auto, mnohdy s může až o dva či více litrů lišit olejová náplň u jednotlivých motorizací Např u mých bývalých -benzínová 4l, naftová verze pak 4,5 l a dokonce ještě jedna benzínová dokonce 5,5l motorového oleje .sice npepředpokládám u yarise takvý rozptyl ale stejně je nuté uvádět motorizaci!
Blondýna jede dokud to jede
Ta kontrolka je olejová měrka a je dobrý občas se podívat...
Ca 3L, jestli byla půlka pryč tak to už smrdí poškozením motoru.. Čidlo tlaku reaguje až když si sací koš cucne vzduchu a nemaže to.
jen tak mimo -nevím kolik litrů oleje je u těchto "moderních" motůrků smrtelné, ale ve staré poctivé kovářské práci , motor rv od? 1975 do cca 1990-měl jsem rv 1987, 1360ccm kód 150J v autu Citroen BX14RE ,ležatý, trzv monoblok -společná náplň motor-převodovka ,-cca 5,5l (Nepamatuji přesně!)jsem dojížděl s 0,5l oleje možná i méně. Cesta cca600km, co 200km 5l oleje!prdlo gufero poloosy,a v neděli se po cestě nedalo sehnat!.Motor to přežil bez problému, jezdil ,celé auto, pak ještě cca dalších deset roků. Než se s ním další provozovatel pokoušel přetlačit lokálku někde na Moravsko-posko-slovenském pomezí Nevvím kde přesně tak nepíšu slezském!
Hlavně se neleje na MAX nový olej. Většinou se novým olejem rozpustí starý ze stěn motoru a steče k novému do vany a zvedne nad MAX a to je průser, protože olejové kapičky apáry jdou více odvětráváním motoru do sání a motor olej žere. Zasere klapku, EGR a zničí lambdy s katalyzátorem.
Olej se leje na půlku či na 3/4
007cz ... mysli si to dál. Bude víc práce. Juchů
break, ale to je právě problém, protože výrbce to leje do čistého prázdného motoru. Uživatel s vyjetým mazutem vše nevypustí a nový olej to porozpouští sám a máš naráz jinou hodnotu. Na velkým motoru to klidně decku udělá. Záleží, jakej mazut tam předtím byl. Jasně, že to nebude decka na nějaké 1200ccm
Nic? Ty zasraný EGRy, klapky, a sací svody,... to už se asi nevnímá a bere se to jako norma? Přitom stačí auta prohánět a neměnit oleje, když jsou černý jak bota a nepřelívat.
Právě, že klidná není a čím bude víš, tím spíš bude šplouchat houpáním auta na kliku o to víc a ta to víc roznese po bloku jako kapičky olejových par, které nasaje odvětrání klikovky a spousta malých motoru nemá separátory oleje, ale přímo vyústění za filtrbox do klapky.
Pokud se přeleje moc, že hladina je přímo s klikou v kontaktu, tak olej začne pěnit. Ale to asi víš či ne. je mi to jedno
Ale rozmlouvat ti to nebudu. Byl bych proti sobě
Na Zetoru asi 200ml neva, ale na nějakém drobečku či složitějším motoru klidně vadí.
Bavíme se o dlouhodobém provozu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.