Jaký verkcajk potřebuji na výměnu rozbiteho skla řidiče? Okno elektrické. Nemáte dilenskou příručku prosím? Na Netu jsem viděl rozbrusky pro sundání stahovacky, to jsem nepochopil, to je tam nejtovana? musím stahovavku demontovat? Již byla měněna tak asi nehty nemá… Jo a koleje stahovačky mazat? Nebo nemazat? Díky za pomoc…
Na YT plno videii,sem pises zbytocne,Uz som absolvoval vymenu zamku aj okna.Potrebujes orech 10 na odistenie okna zo stahovacky,lepiacu pasku na zaistenie skla o ram dveri,nejake torxy a mozno budes odvrtavat nity takze to zistis az ked zacnes.
Na poprvy to je kapku oser zvlašt jestli máš ten plech pod tapecem nejtovanej to pak musíš odvrtat a nahradit to nejtovacíma maticema s 6kou zavitem a velkoplošný podložky Ja ten novej mechanismus vždy přimaznu a mazni klidně i samotný lanko Tudle sem řešil vrzajici okno na oktě 2 u spolujezdce a namazal sem co šlo club-opel.cz/...
krtek6
no určitě to tam bude mít nýtovaný...stalo se mi to už párkrát...a skončil jsem na tom, že jsem neměl nýtovačku takže servis..a ti mi tam dali zas nýt, takže jsem zase v čudu do další výměny
Musí sundat i zámek. Potřebuje xzn torx 12ti hran. Ten plechový tác se stahovackou drží i plastovym praporem zámek.bez sundáni zamku ho vylame! Všechny nemají nýty. Jen od urciteho roku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.