Pokud vyhřívání sedaček má, tak se zapíná jako u všech Volkswagenů z té doby tlačítky na panelu klimatizace. doplněno 23.10.22 14:36: Pokud je to už novější typ, tak by měla být tlačítka součástí otočných voličů teploty v autě. Případně starší modely mají ne tlačítka, ale takové otočné válečky, kterými se volí intenzita, vedle displejů zobrazujících nastavenou teplotu interiéru.
No právě kolem toho roku 2010 se to lámalo, jinak bych o tom nepsal třeba u Touranu se to změnilo až faceliftem v roce 2010, u Tiguanu to bylo podobně, protože co se dívám na fotky, tak některé mají ještě ovládaní válečky, některé už nové tlačítky.
Já koukám. Stáhl jsem si z ulozto manuál na starýho Tigu a tam jsou rolny. Na 2010 už tam ukazují tlačítka jako na Rapidu. Nikde nemůžu najít ten tvůj panel z Golfa VI.
Ale můžeš modernizovat nebo naopak mě napadá myšlenka, zda to někdo v DE nezbastlil z toho co garáž dala a prodal do čech.
Otazka na jiny typ: U sedadla ridice ty valecky z 2004 uz nejak netopi (topi malo) nevite cim by to mohlo byt? Jsou vysezeny v sedacce odpory nebo co? Ne ze by to netopilo vubec ale tak asi na 25% puvodni sily...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.