Nejste přihlášen/a.
Ahoj, stávající baterka odešla, nedrží napětí. Vybírám novou a našel jsem tuto: kupoleje.cz/... . Rozměrově se vejde, ale má vyšší hodnotu startovacího proudu (současná má 480 A). Vadí to něčemu nebo neřešit a šoupnout ji tam? Díky.
Auto je golf s 1.4 tsi.
Vadí ti, že ti do baráku dodává Temelín s Dukovanama oproti sousedům s ostrovním systémem Fotovoltaiky?
To je to samé. Baterka dá víc (ta na kterou se ptáš), ale auto bude odebírat z ní to samé co odebíralo z té staré.
Je to jen luxus. Spíš vydrží delší dobu dodávat energii autu bez dobití. Třeba při kempování anebo napětí bude stabilnější nehledě na chod motoru s volnoběhem a prácí elektroserva řízení, které veme i 90A.
Tak to je zrovna AKB kterou jsem v úterý musel vyhodit za auta a dát tam jinou-viz vlákno : poradte.cz/...
Když jsem ji zkoušel nabít tak 48 hodin a stejně ji nenabilo.Paradoxně taková relativně slabá na 2,0 HDI přičemž v předchozím autě se stejným motorem byla nevím přesně, 74Ah nebo dokonce 80Ah,
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.