Nejste přihlášen/a.
Zdravím, měl jsem ted před pár dny servis. Počítal jsem jen s olejem, ale v servisu mi řekli, že mám nějak přehozenou řídící jednotku, že by to asi chtělo přehrát software. Ukazovalo jim to sníženou učinost katalyzátoru. Auto nemá moc najeto cca 100 tis. Je možné že katalyzátor odejde s tímhle nájezdem? Případně na kolik by přišel nový? automobilovedily24.cz/... tohle je originál? Díky
No nevím jestli to bude servisem, byl jsem tam poprvý, je to autorizák. Říkali, že kdyby přehráli řídící jednotku, software nebo tak něco, že by to pak nemuselo ukazovat, ale když jsem se zeptal na cenu, tak řekli že neví jak dlouho by to mohlo trvat :D. Nevíte kolik tak stojí nový katalyzátor do 2.0 tsi 162 kw rsa? Nabídli my samozřejmě ihned ze skladu za 60 tis práce . Přijde mi to nějaký divný.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.