Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chevrolet Aveo 1.4 16 V 74 KW

Od: veny* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, můžete mi prosím někdo sdělit názor na tento vůz? Má plnou výbavu, klima, palubní počítač, vše v el.. Byla by to dobrá volba? Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomason*
hodnocení

0x

Nevím v roce 2007 toto auto propadlo v evropském crashtestu NCAP.

1jara*
hodnocení

0x

Samozdřejmě že jsou tyto vozy v plné výbavě. Jsou ale mnohem dražší nežli v základním vybavení.

veny*
hodnocení

Promiňte, já jsem ale potřeboval vědět, zdali by byla dobrá volba tento vůz koupit. Jedná se o předváděcí vůz, najeto 228 Km a stál by 158 000 Kč. Ještě jednou děkuji za odpověď na mou otázku.

hodnocení

0x

Nebudeu teď hovořit z vlastní zkušenosti-strejda si koupil základ 1,2 i v metalíze má ho cca.1rok a je spokojenej,chtěl prostě po letech ojetých vozů nový auto...

veny*
hodnocení

Opravuji, 258 000

jarda3*
hodnocení

0x

Hodne bych zvazoval predvadeci vuz - jde o to, jak se s tim prasilo, muze byt OK a taky muze vypadat jak normalni auto po 100tkm... A tahle znacka bude loterie asi v kazdem pripade, jako nejak extra kauf mi to vubec neprijde. Mimochodem, kolik ta verze stoji jako nova?

veny*
hodnocení

Tato verze jako nová u nich stojí 306 000.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]