Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
mám Ford Focus MK3, kde je ventilace se svislou mřížkou a rád bych si koupil ideálně držák na mobil právě do ventilace. Trochu se ale bojím svislé mřížky, jestli tam ten držák se udrží s telefonem.
Poradíte, který zakoupit? Doporučení?
Měl jsem asi 4 různé typy držáku do mřížky ventilace a všechny stáli za en óňo. a ani jedn snad nedržel v kolmé poloze ale sklápěl se při umístění mobilu tak, že na displej nebylo skoro vidět!
Nejlepší držák navigace byla ruka manželky na vedlejším sedadle nebo dcera na zadním sedadlu s kdy , když jsem neslyšel hlas navigace, tak to přetlumočila! Ale zase navigaci až tak nepotřebuji neboť v drtivé většině to mám projeté, když jedu do "neznáma" tak si nejprve nastuduji trasu doma na PC na mapách cz a na dopravníinfo.cz.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.