Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Osvětlení palubní desky VW T5

Od: aldas odpovědí: 6 změna:

Poradí mi někod - nesvití u VW Transporteru T5 r.výr. 2002 osvěltení palubní desky a kontrolek spínačů, kartičku u pojistek mám, ale nevím jaký je to obrázek

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vaclavkabes
hodnocení

1x
Pokud nevíš která to je jednoduše zkontroluj všechny a vyměň všechny špatný na hlavičce je kolikátka to je tak stejnou tam vrať pokud tam není číslo tak podle barvy a velikosti je to dá se říct nejlehčí řešení pokud to nebude ono tak jedině servis

Už to mohl mít dávno. 5A pojistek v rohu pojistkovky je málo.

hodnocení

0x

obrázek 35 tachometr s žárovičkou

5A

doplněno 21.10.22 01:53:

Nech to opravit v servisu, pokud nemáš logický selský rozum. Hrozí zničení svazků použitím nevhodné pojistky.

Osvětlení palubní desky VW T5
Osvětlení palubní desky VW T5 #2
Osvětlení palubní desky VW T5 #3
aldas
hodnocení

Podle mé tabulky je na 35 zadní mlhovka a otáčkoměr na pozici 26 a 33,ale bez žároviček

aldas
hodnocení

děkuji za odpověď, bohužel obrázek s tachoměrem mám, ale bez žárovičky :( servir jsem chtěl nechat na potom, když mě selže selský rozum .-)

máš vůbec T5? 2002 se dělal T4.

Máš tam dvě pojistkovky pod sebou? Kartička je oboustraná tuším.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]