Nejste přihlášen/a.
zdravím, mám fiat seiceto z roku 99 a bohužel nestartuje, palivo jde dobře, svíčky dobře pálí, jediné co tak když točím klíčkem moc se tomu nechce (zkoušel jsem 3 nové baterky astále to samé dokola)
Auto jsme zkoušeli roztláčet a také nic, tak jsme ho zkusili dát na lano za další auto a také nic tak už nevím čím by to mohlo být. PROSÍM O KAŽKOU RADU.
Jestli jde palivo a svíce pálí, tak zbývá komprese tj. hlavně rozvody, ovšem na to zase nesedí "moc se tomu nechce (točit)"
Pak ještě snímač polohy kliky (neví kdy pálit), čidlo teploty úplně mimo a směs je moc chudá/ bohatá že nechytne..
Roztahovat je blbost když startér točí. Točit když dává benzín dlouho = palivo ve vejfuku = odpálí to katalyzátor když to chytne..
Nebo je blbý info a palivo dává málo (čerpadlo a regulace tlaku paliva)
Možností je spousta = servis.
no startér točí ale hrozne se zasekává jak kdyby docházela štáva v baterce ale zkoušel jsem dávat nový a nepomohlo to.
když jsme zkoušeli vyndat vstřik tak normalně fungoval vyndavali jsme svíčky a také hazeli jiskru. Tak jsme zkusili sundat sání a přijde mi jak kdyby se neoteviraly výfukové ventily že jde vidět jak kdyby se ten tlak vypouštěl přes karburátor.
To může být spousta věcí, chce to vidět.. Klidně skočený rozvody, i když tyhle jsou opravdu bytelný a bezproblémový..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.