Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

GPS střežení, vypovězení

Od: neznaly odpovědí: 8 změna:
Dobrý den,
v autobazaru mi nabídli střežení vozidla za účelem levnějšího havarijního pojištění. Vozidlo budu nakonec financovat jinak než tím jejich úvěrem co mi nabídli. Ten už jsem vypověděl.
Pak tu mám jak stojí v dokumentu závaznou objednávku pasivního střežení. V autobazaru mi bylo řečeno že to zrušit nelze a je jen na mě zda si to nechám namontovat či nikoliv ale pak budu platit 100kč/den za to že mám jednotku u sebe. Dle mě to vypovědět musí jít do 14 dnů jako každá jiná smlouva, akorát nevím zda je toto přímo smlouva. I cokoliv co si koupíte lze vrátit do 14 dnů.
Otázka zda to není součást kupní smlouvy, je to uvedeno i tam a zahrnuto v ceně vozidla. Můžu se tedy nějak bránit? Nebo se zeptám i jinak. Je tohle zabezpečení užitečné? Na druhou stranu se mi nelíbí že někdo bude neustále vědět kde se pohybuju...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

100Kč/den za GPS jednotku v autě? 36500Kč/roik a budete mít levnější havarijní? Možná i zadarmo za tuhle cenu, ne?

Co jste to podepsal za hloupost? Tak ano, pokud je to veterán a jediný kus v Evropě, pak bych tu cenu možná chápal, ale jinak opravdu ne.

Nebo nechápu psaný text?

neznaly
hodnocení

Blbě jsem to napsal, pokud si to nenechám namontovat na auto ale pouze si to vyzvednu tak budu platit 100kč/den.
Jinak úhrada 20 000 je již zaplacena, to je cena za zařízení včetně ročního poplatku za střežení. Co je otázka je když to havarijní nakonec ani nebudu mít, mám jen nějaké připojištění v rámci povinného ručení a za mě to stačí.
Takže se rozhoduju zda si to střežení nechat a nebo to zrušit pokud to půjde

hodnocení

2x

Mě to přijde celý jako jeden velký šmejdský podvod.

Jen abyste byl v obraze jak se tyto služby cenově pohybují

all4car.cz/...

to není žádný výsledek nějakého neověřeného linku, tyto jednotky máme ve služebních autech už mnoho let , ono to umí i funkci Knihy jízd.

Důležité ale je, co jste podepsal ve smlouvě.

hodnocení

1x
Nevím kde jste vzal, že do 14 dnů můžete vrátit koupené zboží. Už vidím jak vracíte 13 dní staré rohlíky které jsou již tvrdé. Nebo si na 14 dní "pronajmout"auto a to pak vrátit. Podle mne nejrozumnější je vzít smlouvu a zajít za právníkem a od toho zjistit jaké máte možnosti.

tim
hodnocení

1x

"mám jak stojí v dokumentu závaznou objednávku pasivního střežení. V autobazaru mi bylo řečeno že to zrušit nelze"

Prostě sis objednal nějakou zbytečnostech, a autobazar za to dostal provizi třeba 10 000, Že našel pitomce.

tak se ho prostě zeptej, kolik má tu provizi, výplat mu to na stůl třeba těch 10 000 jako odstupné - smlouva bude zrušena. Jinak to asi nepůjde - Proč by ti to rušil a přišel o svojí provizi 10 000? Řekni mi jediný důvod proč by měl vyhodit už jeho peníze do kanálu.

Když ty jsi takový odborník a myslíš si, že do 14 dnů :)) copak jsi tu smlouvu uzavíral na dálku? Ne, došel si na provozovnu, a tam jsi to podepsal jako Bulík. Takže máš Smolík Pacholík.

Ps: těch 100 Kč za den to bude asi nějaká smluvní pokuta za to, že jsi neumožnil instalaci?

paveldvorak
hodnocení

1x

Jak bránit? To jsou smluvní vztahy, které jsou dobrovolné, nikoho nelze nutit k tomu, aby si něco objednal...

Takže oznámím bazaru že o to enmmám zájem a ze smlouvy se to jednoduše vypustí...také te nenutím abys splácel můj sporák nebo pračku za to, že jsem ti něco napsal...

hodnocení

0x

Nafotte sem po zakryti osobnych udajov, co ste to vlastne podpisali.

Mate v tom pekny hokej : ziadna 14 dnova lehota na zrusenie zmluvy alebo nakupu nie je, moze to byt aj pol roka, za zrusenie mozu byt sankcie atd

ivveta
hodnocení

0x
Teť to mám já.zaplacenou GPS na rok a potom měsíc před koncem vypovědět smlouvu a nebo automaticky pokračovat dál
.Mě to stojí 2150 na rok..což si myslím že není tolik.mám i svojí apku kde vše vidím .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]