Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Mám Škodu Fabii Sedan a zaseknul se mi v autě zapalovač. Nevíte jak ho dostat ven? A může se stát, že mi vyšťaví baterku v autě?
Sasdaxi není jen vyhozená pojistka? Pokud se zapalovač zatlačí a on se neohřeje tak ani nevyskočí. Může být i přepálený.
Jak ho vyndat? no vzít tenké "čápovky" a vytáhnout ho.
No chtěl jsem si tam hodit GPS a nešel vytáhnout, tak jsem ho zacvaknul a ani pak nic. Zacvaknul jsem ho když jsem měl vypnutý motor. Chyba? Pak jsem s tím jezdil a ani pak nežhavil (kdyby žhavil, tak by snad vyskočil). Ny pojistky se budu muset kouknout. Teda zjistit která to má být.
Jinak co jsou to čápovky?
Nevím přesně pod jakým číslem pojistka je u fábky,ale na zapalovače se používají 15 pojistky tak bude modrá. Nejsem si jist ,ale mám dojem že je čtvrtá od spodu v pravo.
Zapalovač tam jinak nikterak nedrží a jde vytáhnout , jepotřeba trochu zabrat. Nevím jaký zapalovač máte u některých se zamáčkne jen střed a jinak je celý "držák" venku a pak jsou zapalovače které se celé zamáčknou pod uroveň a ty pak jedině těma čápovkama. To jsou kleště podobné jako kombinačky jen mají úzké dlouhé čelisti.
doplněno 05.06.10 19:27:Sasdaxi ,někdy bývá problém ,že zásuvka pro zapalovač je moc mělká a zástrčka tam moc nedrží. Proto je lepší pod palubku namontovat zásuvku která není určená pro zapalovač ,je hlubší. V některých autech to už je montované někdy jsou i v kufru pro ledničku
Je to číslo 42 - patnáctka modrá. Mrknu na to a kleště si vezmu sebou. Ale raději ještě nůž, protože když je zapalovač zamáčknutý, tak je asi ve stejné úrovni jako objímka a nevím jak bych se tam těma kleštěma dostal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.