Nejste přihlášen/a.
Stalo se Vám někdy že Vám při odbočení nešel zapnout blinkr.
Mě se to stalo asi 2 x během cca 15 let u "žigulíku" při vyjíždění z kruhového objezdu.
U starších aut s tím byl občas problém, projevovalo se to hlavně právě na kruháči - zatáčení doleva a blinkr doprava, když byl volant přesně v místě vypínání blinkru. Na mé Š105 jsem to zažil několikrát, myslím že i Favorit to dělal. Občas v tom ještě tak nepříjemně prasklo
A jak potom někomu vysvětlit, že jsem při vyjíždění z kruháče nedal blinkr.
(chtěl dát, ale nějak nešel zacvaknout).
Vzhledem k tomu, že tak 25% idiotů nepoužívá při výjezdu z kruhového objezdu blinkr nikdy, ikdyž můžou, tak bych jedno nepoužití blinkru za X let fakt neřešil u nového auta s trojblikem se mi zase občas stane, že do páčky asi ťuknu trošku míň a prostě nezabliká. Nikoho jsem tím neohrozil a fakt se z toho nehroutím
Jo, když jsi vystihl správnou polohu, tak i ta pacička (ta bílá) uletěla v lucasu.(Favo)
Felda proti tomu byla imuní. Měla to líp vymyšlené. Stejně jako Fábka, Golf IV, Passat,... Tam nejde blinkr nedat a nebo ho poškodit.
Tak Favorit tím byl vyhlášený, tam to praskalo snad už při zkušební jízdě v Mladé Boleslavi Sice se ty bílé plastové blbce daly koupit žvlášt a škodovka to časem různě zesilovala ale praskalo to stejně dál. Většina lidí to po druhé výměně vzdala a dál jezdila a vypínala blinkr ručně jako u Š100 případně přestavba na páčky z Felicie ale pak byl problém s klaksonem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.