Dobrý deň, chcel by som sa opýtať a možno poprosiť o nejaké rady.pri naštartovaní motor so sebou trhá a vibruje a čím je viac teplejší tým to robí menej, ale neprestane úplne len sa to utlmí. počas jazdy je kľudné len keď potrebujem akcelerovať tak sa asi pri 3000-4000 akoby pridusí a po sekundu pokračuje v akcelerácií. Svieti kontrolka motora, diagnostika za studena ukazovala valce a zlý tlak, ale vstreky sú v pohode, čerpadlo vyzerá byť tiež, a keď sa motor zohrial tak ukazovala diagnostika že to naberá niekde vzduch, ale nič som nenašiel a dochádzajú mi nápady.Ďakujem za prípadnú odpoveď, pekný deň.Audi A4 B7 avant, 2.0tfsi 147Kw quattro, kód motora BGB, 204000 km.
Vymenil som čerpadlo, a teraz zas diagnostika ukazovala otvorený obvod na 3.valci a motor stále dosť vibruje, po stlačení plynu sa motor horko ťažko dáva do otáčok. Sviečky su nove, bateria je ok, alternator tiež, cievky tiež.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.