Dobrý den, sháním nové vozidlo a narazil jsem na Škodu fabii 2 combi s motorem 1.6 TDI 55kw. Rok výroby 2011. Najeto 175000km. Za poměrně slušnou cenu. Chtěl bych se tedy zeptat na co si u tohoto vozidla dávat pozor. A jaký je rozdíl mezi těmi TDI motory, protože jsou tam 3 1.6tky 55, 66, 77kw. Je v nich nějaký rozdíl ve spolehlivosti? Děkuji
Co je poměrně slušná cena u ojetého TDi řady EA189?
Hledej 1.2 TSi. Budeš spokojenější.
dominik01
No díval jsem se na něco tak do 100000. A 1.2 TSI mají poměrně vysoký nájezd okolo této cenové kategorie. Také jsem slyšel že jsou tam problémové rozvodové řetězy.
Proč chcete naftu? A 55 kW bych nebral ani náhodou, to je zoufale málo...
el
55 kW má i fabie 3 generace 1.0 MPI ano to je málo protože ta má i mizerný krouták. To neplatí u téhle fabie v dieselu. Rozhodně nebude brzda provozu, jezdi se s tím dobře. Jasně když je někdo zvyklý na auto se 150 koníky, ten bude nadávat.
11 let starej olítanej krám a ještě s jednim z nejhorších motorůů.. Za tohle je poměrně slušná cena tak 50k a to ještě 20k je za příplatek že to je Schade. Na co pozor? vymletej podvozek, začíná hnít, kabeláž hnije/ je dolámaná v průchodkách, motor před smrtí, opravená bouračka, právní vady typu exekuce = klasika jako u každý starý vrány...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.