Nejste přihlášen/a.
Zatím jsem se díval jen u jednoho prodejce a tam dle OEM kódu lze zvybrat vzpěry techto značekStabilus; Kamoka; Ashika; MaxGear a jako poslední pak Febi bilstein. (tedy poslední-je to popařadě jak pasují na synovo auto v seznamu daného prodejce!)jakou byste, pokud máte s tou kterou zn., doporučili?
Jen tak mimo soutěž a na uzavření dotazu . Jde o kufrové dveře=vzpěry, na C4 typ LC,
Stabilus je prvovýrobce do Škodovek. Na Favority, Felicie...tradice. Na Fabie taky, ale tam už je výrobce přebalen, ale je to pořád Stabilus. Tuším Němci.
Lesjofors je velmi prvotřídní kvalitou v tlumičích, pružinách na podvozky a i plynové vzpěry.
Na Nissana mi dokonce jako jedinný s výrobců dodal plynové vzpěry komplet i s patkama, které jsem mohl vyměnit dle chuti (ten plíšek, co drží přes šrouby ke karoserii a trčí z něj čep s koulí pro kloubek vzpěry.)
Maxgear je asi taková kvalita jako topran,vika,starline = odpady
Tak kolego, a p.Petrovic, objednal jsem na Motora ty od lesjofors..Do dneska jsem o této zn asi neslyšel.. Jinak výše uvedených 5 výrobců u Votoně (V CB a má závoz do JH!) souhlasil OEM na autodoc jich bylo víc ale ceny 2x vyšší než Votoň a skoro totéž jako na Motora, tam jen asi 4 seděli dle OEM kódu.
Mladýmo to nevadí, že původní nefungují, do kufru holt neleze a na údržbu má, žel tátu.Není ani trochu technický typ.Kolikrát si říkáme s mojí naše děti se měli narodit opačně-holka jako kluk a syn opačně.Dcera je po mně a dědovi, syn po mámě .
S Lesjoforsem neudelas chybu kdyz uz jsi u te rodiny, mam to stejne. Holka a kluk. Dcera je vecne se mnou na dilne. Nez prijedu z prace uz vylisovava loziska z karteru motoru. Nove loziska uz narvane v mrazaku a ceka se na me. Ogar zas neustale kuchti s robou v kuchyni. Pak furt neco pocitaji, same cisla, excelove tabulky
Já se ptám na konkrétní značky jak si na tom kvalitativně stoji a to v plynových vzpěrách a je jedno na jaký stroj či auto!
blbost fakt? A proč když se někdo ptá i všeobecně na auto chtějí rádci vědět značku a pomalu i nájezd. Bych ti i poradil co jsem koupil já, ale nevím ten typ auta ani nájezd nebo typ motoru. Nebo nech ty původní repasovat.
nehodlám se dohadovat ale u tohoto dílu je jedno zda na zetor nebo na škůdku čí cokoliv jiného jde pouze o danou kvalitu dílý výše vypsaných výrobců , bez ohledu nač to je. Pokud nechceš, neumíš neznáš poradit tak nic nepiš!Ahoj!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.