Bez rychlosti jste neobjevili žádnej zázrak...to je totiž normální.. Až se vám to povede se zařazenou rychlostí,tak se ozvěte,borci.. Ikdyž i to jsem viděl! V jednom servisu maník jen strčil ruku oknem do auta ( Fabie 1) a chtěl si nastartovat.. Měl tam kvalt a auto mu chytlo! Skočil tam oknem celej,ale stejně než to zastavil,tak zboural v servisu všechno co mu stálo v cestě Chudák majitel. Jinak některý auta mají spínač u spojkovyho pedálu a nejdou bez ní startovat.. např.Hyundai
Nově schválená to asi mají povinné..Ty Hjondé které jsem měl byly rv.91,92,95..a už to tam měly.A automaty jsem měl taky z devadesátek a měly to podmíněné brzdou a P jen některé ..Ale je možné, že to někdo odpojil..
Tak ve chvíly kdy prošlápnete spojku a jste kus od domova tak se dá přes startér a zařazenou jedničku na křižovatce rozject a pak dál řadit s meziplynem.
Taalla..Tohle vím, páč se mi to párkrát stalo..Kolega z práce takhle jezdil několik měsíců!s Octavií 2..Propadl se mu pedál a "prostě potřeboval" jezdit Převodovka to vydržela,ale pak ji musel stejně vyměnit (převodovku). Takže vlastně nevydržela
007cz
Tak některá "nová" auta v manuálu mají elektricky ovládanou spojku, k nastartování je nutné mít vyřazeno, stát na brzdě i spojce. Jen taková zajímavost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.