Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Touran 1.9tdi 77kw olej z výfuku

Od: ladac odpovědí: 8 změna:
Zdravím,mám VW Touran 1t1 1.9tdi 77kw,dnes mi začalo auto strašně kouřit a z výfuku jde olej,neví někdo co by to mohlo být?Zítra jdu sice na diagnostiku ale nějak mi to nedá spát a zajímalo by mě na co se připravit

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pravděpodobně turbo

ladac
hodnocení

Snad to bude jen turbo no

hodnocení

1x

turbo bere olej moc bych stim nejezdil jak to veme švunk zvednou se ti otáčky na volnoběh tak že pokud včas nezareaguješ tak se ti to potká

chcípnout klíčem to nejde jen stát na brzdě a chcípnout přez kvalt

druhá možnost za jízdy ti to zbaští olej a než zareaguješ na svítící kontrolku oleje tak to zadřeš

nové turbo to jistí

ladac
hodnocení

Hned jak to začalo kouřit tak sem s tím dojel asi 500m na parkoviště a tam to odstavil tak snad to bude jen na výměnu turba.Zitra to odvezu do servisu na odtahovce

hodnocení

0x

najeto km? Na ten unikající olej by mi to taky nedalo spát. Na rozehřátým motoru tot aky nemusíš chcípnout.

u TDI říkáme Ten Dým Ignoruj *smich*

zas lepší jak HDI - hodně do mě investuj *smich*

ladac
hodnocení

Ujel sem stím asi 500m na nejbližší parkoviště a tam sem to odstavil tak snad to bude v pohodě

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]