Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Etanol 85

Od: fusak34 odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

kde prosím na Vysočině prodávají palivo E85?
Na internetu se mi to nedaří vyhledat. Děkuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, podívejte se do mapy viz odkaz, ale je fakt, že Vysočina je z nějakého důvodu poměrně slabě zastoupená (pokud vůbec). Zdravím!

glpautogas.info/...

Ta mapa je neplatná.

Jsou tam pumpy, které dávno E85 neprodávají. Třeba Vena-Trade Olomouc.

panorama z roku 2021. Stojany dávno nemají pistol na E85

mapy.cz/...

ben®

gumidek - je tam uvedeno říjen 2022, což se jeví poněkud aktuálně. Já jsem ty stránky nedělal, tak reklamujte jinde. Je Olomouc na Vysočině?

Ta divně lámaná čeština ti není podezřelá a bereš svůj odkaz za aktuální, když je evidentní, že stránky aktualizuje nějaký strojový kód robota?

Tak se koukneme na Vysočinu. Kozlov Unicorn. E85 škrtnut panorama 2022

mapy.cz/...

Tak si přiznej, že je odkaz ... neplatný

Zdravím!

Etanol 85

I když jsem chtěl napsat o Kozlovu. Zde je to Uniocorn u obce Kozlov a ne Best Fin Plus u rybníka Kozlov u N.Včelnice, lterý jsem původně myslel (domácí neříkají best fin... ale jen Kozlov!) ale i tak je ta mapa ne úplně platná . Na čerpačce Aviá v Jarošově nad Nežárkou je uveden E85, ve skutečnostijej již pár roků také nemají E85- navíc na mapě ještě uvedeno pod jménem Janout a ten to už před snad deseti roky prodal, změnil jméno nebo co s tím udělal.

@gumidek stránky nikdo neaktualizuje, ukáže to aktuální měsíc dle data v počítači - viz pokus *smich*

stránky úplně k ničemu

Etanol 85 #2

*frajer* Ceny koníček drží i v roce 2027

Etanol 85 #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]