Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
kde prosím na Vysočině prodávají palivo E85?
Na internetu se mi to nedaří vyhledat. Děkuji.
Dobrý den, podívejte se do mapy viz odkaz, ale je fakt, že Vysočina je z nějakého důvodu poměrně slabě zastoupená (pokud vůbec). Zdravím!
gumidek - je tam uvedeno říjen 2022, což se jeví poněkud aktuálně. Já jsem ty stránky nedělal, tak reklamujte jinde. Je Olomouc na Vysočině?
Ta divně lámaná čeština ti není podezřelá a bereš svůj odkaz za aktuální, když je evidentní, že stránky aktualizuje nějaký strojový kód robota?
Tak se koukneme na Vysočinu. Kozlov Unicorn. E85 škrtnut panorama 2022
Tak si přiznej, že je odkaz ... neplatný
Zdravím!
I když jsem chtěl napsat o Kozlovu. Zde je to Uniocorn u obce Kozlov a ne Best Fin Plus u rybníka Kozlov u N.Včelnice, lterý jsem původně myslel (domácí neříkají best fin... ale jen Kozlov!) ale i tak je ta mapa ne úplně platná . Na čerpačce Aviá v Jarošově nad Nežárkou je uveden E85, ve skutečnostijej již pár roků také nemají E85- navíc na mapě ještě uvedeno pod jménem Janout a ten to už před snad deseti roky prodal, změnil jméno nebo co s tím udělal.
@gumidek stránky nikdo neaktualizuje, ukáže to aktuální měsíc dle data v počítači - viz pokus
stránky úplně k ničemu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.