Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

výběr motorky

Od: brunostriz odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, potřebuju pomoct jelikož mám velké trápení stím vybrat si motorku. Požadoval bych od ní abych mohl blbnout v lese na poli atd. ale zároveň mohl do školy po silnici. Peněžní limit max. 25tis kč prostě něco takovýho co je na obrázku. (je mi jasný ze takovou za 25tis nesezenu ale alespon neco podobneho) predem dekuji za odpoved.

výběr motorky
výběr motorky #2

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Neporadím, protože motorka do lesa nepatří. Kupte si na lesní cesty kolo a na silnici nějakou pěknou a pohodlnou motorku.

lux
hodnocení

0x

A co chceš konkrétně poradit? Jak se hledá na bazošu?

protože novou bys za 25 koupil tak leda značky: noname elektrokolo ...

A nebo se zkus zeptat Tvrdýho boba. Ale ten si koupil teď vodní skútr bez papírů za tuším 50 000 ze slovenska, A to tam ještě nepokrytě hovořil o tom že když se ztratili papíry, tak jestli se náhodou neztratil někomu ten skútr, vůbec bych se tomu nedivil.

hodnocení

0x
Já takovou mám a chci jí prodat..Ale tady není inzerce.. Kawasaki kmx 125 rok 2000.. Napište svůj mail nebo číslo
doplněno 12.10.22 01:02: Je to plně funkční,ale pochopitelně to není nové!Je to 22let stará motorka! Ale myslím si, že super než nějaká Čína.. můžeme se domluvit po mailu nebo telefonu...S cenou byste se vešel do požadavků..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]