Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Špatný kontakt žárovky H7 u předního světla

Od: josefko odpovědí: 3 změna:

Hezký den,

Škoda Fabia II, 1.4

Mám problém s levým předním světlem. Tipuji na špatný kontakt žárovky H7. Často nesvítí, ale stačí trochu pohnout drátkem, co vede do konektoru na žárovku a světlo svítí. Navíc, pokud náhodou svítí, tak slyším pískání. Stačí trochu drátkem pohnout a zase nesvítí / bliká. Opravdu stačí sotva se dotknout.

Proto jsem tipoval na špatný kontakt, zkusil jsem trochu otvory pro zastrčení žárovky "zúžit", aby byla žárovka více napevno a obmotat ty 2 drátky páskou, ale bez úspěchu.

Pomůže koupení nového konektoru, nebo to bude někde v drátkách? Lze to nějak zjistit, kde je problém?

Děkuji za rady či odkazy.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

ta koncovka z plastu se vám za chvilku rozpadne - keramická stojí snad 50,- (a dost možná je to pár keramických koncovek)

doplněno 11.10.22 17:02:

Zrovna ty plastové tam právě jsou - vydrží to při delších cestách (delším svícení) pár let při dobré vůle... já chtěl měnit žárovku a dost nepěkně jsem si o ty rozžhavené plíšky popálil prsty (týden léčby nestačil).

Ta keramika není o moc dražší a rozhodně se vyplatí.

doplněno 11.10.22 17:05:

mimochodem, pro složení H7 praskají často u všech, ale u škoda VW koncern je to extrém - nepomůže ani kvalitní žárovka. Šel bych do těch keramik s odporovým drátkem - autolamp.cz/...

josefko
hodnocení

Děkuji, bude stačít koupit toto?
autokelly.cz/...

asd1

Ber keramiku

Bacha ta kelicena 88 káčé je pro registgrovaný.

MEAT & DORIA 2501/...

FEBI BILSTEIN 107/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]