Nejste přihlášen/a.
Jako kvuli prevozu kola chtit kupovat vetsi auto a zaroven prohlasit instalaci tazneho za zbytecnou...no holt kazdy ma asi jinou predstavu o zbytecnostech.
Navic s velkym autem (ma do budoucna nalozit i 26 palcove a vetsi?) fakt vase manzelka bude parkovani v podzemnich garazich milovat.
Skladaci nosic na jedno kolo lze snadno skladovat v kufru auta.
z mého pohledu je docela ještě úsměvné "vozit" děcko na "kolo kroužek"...jak kdyby na ten kroužek nemohl dojet na tom kole
v tom případě je ten "kolo kroužek" ještě absurdnější..protože nebudou jezdit asi furt dokola jak na ploché dráze
Já zas chápu, že to chce vozit v autě.
Kdo má kolo za min. 50 tisíc, tak je rozhodně nebude vozit za autem, kde mu na parkovišti na ně každej bude makat nebo přímo krást či jen blbě při parkování nacouvá a ujede.
Navíc na ně bude pršet, sněžit, atd... pokud v zimní sezóně s nima třeba pojede na servis, atd...
Navíc s nosičem kol nefungují parkovací senzory a kamera je zastíněná koly. To baba akorát někde s těma drahejma kolama nacouvá do zdi.
Pokud neni potreba nejake velke auto kvuli skladnosti v kufru tak jak bylo receno sel bych do opla. Corsa E (2015-2019) maji za priplatek vysouvaci spz jako nosic kol viz manual strana 60 opel.cz/...
pripadne vetsi zafira to ma taky.
Např. Multipla úplně v pohodě, tady video maj v tom 4 kola + 4 lidi (vepředu tři sedačky vzadu jedna), dokonce ty kola ani nemusí rozebírat
No, hnusný to je maximálně
Ale pro tvojí potřebu by byla ideální, dlouhý jen 4m, je z toho výborný výhled, strčíš tam dvě velký kola bez jakýhokoliv rozebírání, děcka i v sedačce a jedeš. Levný vcelku spolehlivý dobrý jízdní vlastnosti, i pěkně živý (s 1,9 JTD - jedny z nejlepších motorů). Před opovržením se v tom svez.. Ne nadarmo to vyhrálo anketu rodinný auto roku a ocenil to i Clarkson viz odkaz...
Podobnej komfort jinde nenajdeš, aby se vešly celý kola, tak to bude větší auto 4,5 - 5m dlouhý, polododávky Doblo, Caddy, S-max, Berlingo možná.. nebo kombíky Mondeo, apod. (tam sklopíš 2/3 sedačky, dáš dvě kola na ležato a vejde se jedno děcko vedle, druhý dopředu (v sedačce).. Nosiče jsou voser, musíš nandavat/ sundavat, je to venku na dešti nemůžeš to tak nechat na ulici.. Třetí značka neni problém na nosiči jí necháš a sundáš z ktažnýho celej nosič..
a já bych ji doporučil taky - kdo jednou zkusí, nechce jinak... jenom tedy u motorizace nevím, v benzínu... ten 1,9JTD je super
Mám malý skladný nosič kol na kouli, který se v pohodě vejde do kufru nebo ho můžete vzít domů. Myslím, že by to bylo řešení. Mám jej od této firmy, ale koukám, že už maji nový typ. tmk.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.