Nejste přihlášen/a.
Zdravím, dneska jsem při výjezdu z parkoviště nechtěně odřel své auto o cizí auto (na mém autě mám poškrábanou lištu na dveřích a na cizím autě byl způsobem škrábanec vzadu na nárazníku jakoby pod světlem).
Řidič druhého auta byl přítomen, takže jsme to na místě sepsali (kopii protokolu jsme v tom zmatku bohužel nesepsali, takže pán si nechal u sebe originál), poté jsem kontaktoval pojišťovnu, kde mi sdělili, že poškozenému budou vyplaceny peníze z mého povinného ručení. Na zákaznické lince mi však paní řekla, že při další platbě zaplatím na povinném ručení nejspíš větší částku. Nedokázala odhadnout kolik...Musel jsem ji ještě popsat co se stalo a zaslat foto ŘP.
Jsem co se týče pojištění laik, tak bych se rád zeptal o kolik zruba zaplatím víc? Bude platba za povinné ručení vyšší pouze jednorázově a při další platbě pak bude opět na původní částce? Dostanu taky nějaké trestné body?
Mám obavy, aby mi pak poštou nepřišlo, že bych musel platit třeba o několik tisíc navíc. Už tak platím za pojistku dost, protože mám auto na sebe pojištěné jen rok. Jinak je to moje první "nehoda", ŘP mám už 5 let. Děkuji za odpovědi.
"Paní něco řekla" Paní vapálila od pasu aniž by cokoliv věděla,raději počkejte až Vám pojištovna dá vědět-ihned nebo při výročí tedy pokud nemáte pojištovnu Slavia-synovi Jednostranně vypověděl k výročí smlouvu a NEDALI TOTO vědět, ccatýden jezdil bez platné smlouvy,.Toto jsme zjistili až když se hledala nová ZK-nenašla se na info ná sdělili jednostrnné ukončení.Pokud chcet vědět víc -pak písněte do VP.
Jinak záleží jaká značka a model, jeho stáří atd
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.