Nejste přihlášen/a.
pokud chcete jezdit dlouhodobě tímto autem (více sezon) - pak se vám vyplatí si investovat do michelin alpin - jednak jsou mezi TOP5 opakovaně a druhak mají nízké opotřebení a úsporu paliva - takže přeplatek 300,- na kusu se vrátí za sezonu
A kde budete jezdit? Na hory nebo jen okolo "komínu?" Podle toho dále...ale každý má svoje "nejlepší" zimní, "nejlepší" letní... stejně se nakonec musíte rozhodnout sama, vyzkoušet, vybrat ty nejméně haněné...
Nevím, jak spicifikujet ,,nejlepší´´ pneu
Ale ze zkušenosti - Barum i Matador rozhodně nedoporučím, Polarisky kloužou už na mokru, měl jsem je a nikdy více.
Naopak ty Hankook mám aktuálne tyto
a ty velmi chválím a letos si je koupím zase.
Hankook spíš lepší verzi RS3
na dálnici spíš index H (o stopade dražší..)
Vcelku OK, oproti špici lehce horší za mokra a ve výdrži, celkově hodně dobrá za ty prachy super.
Slyšela, že kloužou... Já je mám a neklouže nic. Pokud umíte řídit můžete jezdit i na galuskách. Naše generece zimní pneumatiky neznala a co myslíte jezdili jsme? No jezdili !
Vaše generace jezdila na prázdných silnicích.
Nebyl provoz jako dnes a nebyla silná auta a mladíčci, kteří na to bezhlavě dupou v bmw a jedou jak čamrdy za každého počasí.
Pak je ta Vaše slavná generace k prdu, když ti tam vletí a ty to akorát zadupneš a modlíš se, aby ty gumy za něco stály.
Tohle nepředvídá ani ten nejlepší řidič a pokud si myslíš že ano a jezdíš 30km/h městem, tak by jsi už jezdit neměl.
...
Proto gumy jsou nejdůležitějším dílem auta a nemají nijak souvislost s řidičským uměním.
Většina lidí to určitě chápe včetně tazatelky.
Za sucha nejhorší (i za total čínou), za mokra 4. nejhorší, sníh jediný co ujde tam aspoň průměr (jen díky hrubýmu vzorku, taky proto ten hluk), na ledu nejhorší, hluk nejhorší, spotřeba a opotřebení průměr.. A to jde do testu nová guma, moje zkušenost je jak je starší tak je na h. i na sněhu a na vodě total brusle (nekvalitní směs). Ani to neni český, výroba většinou Rumunsko.. Ani to neni levný.. Chápu že liška chválí svůj ocas ale chválit tohle je fakt trochu moc.. Ano, je to lepší než OR razdva, ale to je tak všechno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.