Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké jsou nejlepší zimní pneu

Od: meg odpovědí: 14 změna:
Dobrý den,chtěla bych se zde zeptat,jaké jsou nejlepší zimní pneumatiky na Octavii 1,tedy i nějak cenově dostupné,někdo radí Polaris někdo je haní a teď jsem našla dobré recenze na Hancook...tak se obracím na přítomné pány nebo i dámy,jestli mě poradíte nebo jaké máte zkušenosti.
Děkuji moc za odpovědi
Meg

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

pokud chcete jezdit dlouhodobě tímto autem (více sezon) - pak se vám vyplatí si investovat do michelin alpin - jednak jsou mezi TOP5 opakovaně a druhak mají nízké opotřebení a úsporu paliva - takže přeplatek 300,- na kusu se vrátí za sezonu

hodnocení

0x

A kde budete jezdit? Na hory nebo jen okolo "komínu?" Podle toho dále...ale každý má svoje "nejlepší" zimní, "nejlepší" letní... stejně se nakonec musíte rozhodnout sama, vyzkoušet, vybrat ty nejméně haněné...

meg
hodnocení

Na hory ne,jenom do práce,denně najezdím cca 100 kilometrů a bydlím u Slaného,takže žádné Alpyjsem z těch recenzí a testů mimoň...

hodnocení

0x

Nevím, jak spicifikujet ,,nejlepší´´ pneu *smich*

Ale ze zkušenosti - Barum i Matador rozhodně nedoporučím, Polarisky kloužou už na mokru, měl jsem je a nikdy více.

Naopak ty Hankook mám aktuálne tyto

1pneu.eu/...

a ty velmi chválím a letos si je koupím zase.

meg
hodnocení

Super,díky za radu,už jsem na ně koukala a přišlo mě to jako nejlepší volba.Na Polarisky jsem slyšela právě,že kloužou a to je pro mě jako zlý sen tak jdu nakupovat.
Ještě jednou díky a přeji hodně kilometrů beznehod
asd1

Hankook spíš lepší verzi RS3

pneuboss.cz/...

na dálnici spíš index H (o stopade dražší..)

Vcelku OK, oproti špici lehce horší za mokra a ve výdrži, celkově hodně dobrá za ty prachy super.

spu

Slyšela, že kloužou... Já je mám a neklouže nic. Pokud umíte řídit můžete jezdit i na galuskách. Naše generece zimní pneumatiky neznala a co myslíte jezdili jsme? No jezdili !

Vaše generace jezdila na prázdných silnicích.

Nebyl provoz jako dnes a nebyla silná auta a mladíčci, kteří na to bezhlavě dupou v bmw a jedou jak čamrdy za každého počasí.

Pak je ta Vaše slavná generace k prdu, když ti tam vletí a ty to akorát zadupneš a modlíš se, aby ty gumy za něco stály.

Tohle nepředvídá ani ten nejlepší řidič a pokud si myslíš že ano a jezdíš 30km/h městem, tak by jsi už jezdit neměl.

...

Proto gumy jsou nejdůležitějším dílem auta a nemají nijak souvislost s řidičským uměním.

Většina lidí to určitě chápe včetně tazatelky.

10.10.22 17:46
@gumidek - nelze než souhlasit.

hodnocení

0x

Každý věří, čemu chce, jsou lidé, kteří odzkoušeli více druhů pneumatik.

Dnešní test

známka 3,9 vpodstatě nejhorší

asd1

Za sucha nejhorší (i za total čínou), za mokra 4. nejhorší, sníh jediný co ujde tam aspoň průměr (jen díky hrubýmu vzorku, taky proto ten hluk), na ledu nejhorší, hluk nejhorší, spotřeba a opotřebení průměr.. A to jde do testu nová guma, moje zkušenost je jak je starší tak je na h. i na sněhu a na vodě total brusle (nekvalitní směs). Ani to neni český, výroba většinou Rumunsko.. Ani to neni levný.. Chápu že liška chválí svůj ocas ale chválit tohle je fakt trochu moc.. Ano, je to lepší než OR razdva, ale to je tak všechno.

lux
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]