Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde nechat motorku když bydlím v bytě

Od: vojta odpovědí: 7 změna:

Ahoj všichni, na jaře si budu kupovat motorku, akorát je tu jeden menší zádrhel a to ten, že bydlím v bytě. Zajímají mě názory lidí kteří třeba také bydlí v bytě a nechávají motorku před domem. Na zimu bych ji mohl normálně dát do garáže k rodině, akorát že přes léto bych na ní chtěl pravidelně jezdit, takže by nedávalo smysl pořád pro ní jezdit x km do garáže. Jaká nejlepší metoda na zabezpečení motorky před bytem? Určitě mám v plánu si koupit něco jako imobilozér, ale to určitě nepomůže před magorama kteří si do ní rádi kopnou nebo mi poškádlí lak klíčema.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Zaparkujete před domem a na motorku dáte "obleček". Dělá to tak hodně lidí.
A dle ceny motorky GPS modul s online sledováním a alarmem.

biker
hodnocení

3x

Ode mě jsi pán pronájmu garáž, aby svou motorku mohl parkovat a neměl ji na ulici.

Aneb když nemáš na banány, tak si nekupuj opici.

A že ti poškodí lak klíčema? No tak to jedině si nainstalovat na okenní parapet HD kameru :)

my jsme měli ještě za socíku v paneláku dole takový prostor s dveřmi, původně asi na popelnice, a vešly se tam 4 motocykly. Jo to byly časy...

hodnocení

2x
Jediná motorka, kterou vám venku nikdo neukradne, ani nepoškodí, je ta, kterou venku nenecháte. Boužel. Jinak aspoň silný zámek/řetěz za rám k zábradlí, sloupu.

paveldvorak
hodnocení

0x

nejlepší je pronajomut si garáž před bytem

To není tak jednoduché... osobně jsem mimo zimování parkoval na kotelně 20 minut od bytu Mít motorku pod oknama je hezké ale mít ji pod zámkem je každopádně lepší.U nás k parkování notorek sloužily nevyužívané výměníkové stanice, je to o domluvě s provozovatelem

hodnocení

0x

U nás ve městě taky takhle parkuje jeden dobrodruh velkou motorku na náměstí.Má to pod plachtou a nevím,jak to má zabezpečené pod tou plachtou,nebo jak..

Osobně ale.Na tohle bych neměl žaludek.Nechat někde stát svoji drahou (myslím finančně) a vymazlenou motorku.Když ji může kdokoliv kdykoliv zničit,poškrábat,otrhat.To fakt ne...Já bych do toho nešel.A raději někde sehnal garáž,dvorek,prostor v domě,..u kamaráda,...cokoliv...

Pokud je to na náměstí pod kamerama,je to pořád lepší než nic

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]