Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vjezd do zákazu vjezdu

Od: dada* odpovědí: 11 změna:
Dobrý den, dnes s kámošem z klukoviny jsme zajeli do zákazu ze srandy a v dálce byla policie, Omluvil jsem se policie mi chtěla sebrat papíry, nakonec mě nechali odjet, no ale teď se bojím, aby mi nepřišla pokuta poštou, nebo někde jsem četl, že by mohla policie Vám sebrat i papíry, tak teď se bojím, prostě jsem blbec končím s klukovinami. Jak za mnou jela policie bez majáků, tak jsem byl celý rozhozený a nechtěně jsem zajel do jednosměrky a pak policie pustila majáky, tak jsem ihned zastavil

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nevymejšlej si krávoviny. Policie může sbírat tak akorát papíry od psích hoven.

Od roku 2016 může PČR zabavit ORV I.

To jsi nevěděl ty krávovino? *smich*

Gumid, tady se domnívám že jde o papíry aka řidičák.

To je mi jasné, ale ty jsi to zobecnil na všechny papíry viz.

Policie může sbírat tak akorát papíry od psích hoven.

Ano PČR může zadržet jak ŘP, tak i zakázat provoz-zadržet ORV. Ovšem za svým způsobem takovou ptákovinu jako je vjezd do zákazu? To je NESMYSL! Zadržení obojího může jen za velmi vážné porušení-ŘP, alkohol drogy, nehoda s těžkým zraněním nebo s usrmcením ;ORV pak za vozidlo nezpůsobilé k provozu...

hodnocení

0x

Tak ještě jednou a popravdě, jo?

Vjeli jste do zákazu ze srandy, nebo když za vámi jeli četníci? Či to bylo ještě nějak úplně jinak?

dada*
hodnocení

Ze srandy a pak jsem v tom zákazu vjezdu objevila policie

dada*
hodnocení

Jde mi o to jestli policie i přes to že jsme se dohodli na místě i tak může zpětně zaslat pokutu. Nemám s tím zkušenosti, stalo se tak poprvé a naposledy.

Vyřešili přestupek na místě.

dada*
hodnocení

Tak to je v pohodě, jen jsem nevěděl co a jak co bčekat, otázku tu zanechám, kdyby někdo tak udělal klukovinu, díky Všem

asd1
hodnocení

0x

Vyřešeno na místě, nic dalšího nebude.

A sebráním papírů tě jen strašili ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]