Dobrý den, dnes s kámošem z klukoviny jsme zajeli do zákazu ze srandy a v dálce byla policie, Omluvil jsem se policie mi chtěla sebrat papíry, nakonec mě nechali odjet, no ale teď se bojím, aby mi nepřišla pokuta poštou, nebo někde jsem četl, že by mohla policie Vám sebrat i papíry, tak teď se bojím, prostě jsem blbec končím s klukovinami. Jak za mnou jela policie bez majáků, tak jsem byl celý rozhozený a nechtěně jsem zajel do jednosměrky a pak policie pustila majáky, tak jsem ihned zastavil
Ano PČR může zadržet jak ŘP, tak i zakázat provoz-zadržet ORV. Ovšem za svým způsobem takovou ptákovinu jako je vjezd do zákazu? To je NESMYSL! Zadržení obojího může jen za velmi vážné porušení-ŘP, alkohol drogy, nehoda s těžkým zraněním nebo s usrmcením ;ORV pak za vozidlo nezpůsobilé k provozu...
Jde mi o to jestli policie i přes to že jsme se dohodli na místě i tak může zpětně zaslat pokutu. Nemám s tím zkušenosti, stalo se tak poprvé a naposledy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.