Ahoj, mám takový problém se kterým si nevím rady... Při jízdě mi často přestává reagovat plynový pedál. Jedete a najednou nelze přidat plyn ( pedál normálně sešlápnout jde). Při následném vypnutí motoru a nastartováním vše funguje a za nějakou dobu znovu... Myslíte že se problém vyřeší výměnou plynového pedálu? Děkuji za rady doplněno 02.10.22 21:16: Jedná se o čtverkového Golfa TDI rok 2001 doplněno 02.10.22 21:23: Jen dodatek při vzniku problému začne blikat kontrolka žhavičů
Tak to zírám. Na tom ventu i jedničkové octě jsem běžně stál patou na brzdě a špičkou přidával plyn. Čtverku golfa neznám, znamená to, že to neumí? To by byla škoda...
Na stojícím vozidle vše funguje, protože blokace EPC funguje jen při určité rychlosti.
Navíc i vadný spínač může občas sepnout a občas ne.
Ať zkusí brzdová světla.
A pak nám napíše, kdo měl pravdu
S vyblokovaným EPC funguje pouze volnoběh.
S vadným turbem se dá jet i bez regulace. Sice to bude líná mrcha, ale pojede (plyn přidá)
007cz
Pokud je třeba překročen plnící tlak turba auto padá do nouze, přesně jak popisuje tazatel. Auto je evidentně v nouzi. Kdo má pravdu je mi jedno, i tak je tahle rubrika je dosti komická.
stefan
Prosim vas,uz niekto tento problrm vyriesil? Mam golf 4 tdi ,66kw a nereaguje plyn.Ked nastartujem,funguje normalne aj ked slapem na brzdu.Ale ke sa pohnem o meter sa stupim na brzdu,otacke vyskocia na 1200 a blika zhavenie..Plyn uz nereaguje.Snimac brzdy som vymenil. Konektory suche.
" Jedete a najednou nelze přidat plyn ( pedál normálně sešlápnout jde)." - pokud jedete do nějakých třech tisíc otáček, vše OK, přes tři tisíce +- auto zvadne? U venta jsem měl (asi) dvě čidla tlaku oleje. V nízkých točkách to jelo, ve vyšších to nestíhalo mazat, tak to druhé čidlo shodilo do nouzáku. Měl jsem vadné olejové čerpadlo. U octy mi to dělá teď, podezírám poškozenou hadičku podtlaku. Přidám plyn a spadne do nouzáku, celkem opruz při předjíždění. Běžte na diag.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.