Nejste přihlášen/a.
Zdravím mám dotaz po odpojení rádia kvůli led pásku který přestal fungovat je radio nefunkční nerozsvíti se ale elektřina do něho jde to jsem zjistil skrz toho ze když zmacknu tlačítko na vysunuti CD reaguje a CD vyjede
Nějaké rady po čem jit?
Ps: v jiném auto radio funguje takže to rádiem neni
Golf 4 1.9 tdi
Nějaké rady po čem jit?
Ps: v jiném auto radio funguje takže to rádiem neni
Golf 4 1.9 tdi
10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
petr2763
A to zjistím jak kde mi to napětí jde? Nemám zkousecku ani nic podobného v elektricce se nevyznam
Jako zkoučečka nouzově stačí žárovka a dva kusy drátu-jednen na "objímku" druhí na "kolík".Žárovka na 12 v třeba P21W
elveautomotive.cz/...
Pojistka to klidně bejt múže jestli si zapojoval cokoliv a nerozumiš tomu jak píšeš mohl si nakou pojistku klidně odpálit
Prohlidni je všechny a uvidiš
Pojistka to klidně bejt múže jestli si zapojoval cokoliv a nerozumiš tomu jak píšeš mohl si nakou pojistku klidně odpálit
Prohlidni je všechny a uvidiš
@dabel ... u koncernů najde i 3 napětí.
15,30 a SAFE(code) (piny 4,7 a 5).
Pin 5 nepoužívají na antény. Mají přes coax fantomové.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]