Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěla bych Vás poprosit do doporučení na nějaký typ spolehlivého auta. Bylo by to moje první auto, které bych využívala na popojíždění do práce. Jedná se denně o cca 20 km tam a zpět, a nějaké to popojíždění do města, případně na výlety po okolí ne žádné dlouhé vzdálenosti. Představovala bych si nějaké ojeté auto s automatem a aby se daly, když se něco pokazí, sehnat snáze náhradní díly a aby to auto nemělo moc najeté. Cenově jsem schopná do toho auta investovat do 150 000 Kč. Uvažovala jsem o Škodovce, Volkswagen Golf, nebo Toyoty Yaris. Myslíte, že je to dobrá volba popřípadě co by jste Vy doporučili?
Děkuji za odpovědi.
Jaj - ta byla rychle pryč :D ... no jak je to panda v dobrém stavu, motor 1,2 a 51kW - ohřeje se na netu max. týden (nebo je to šrot či fejk).
Panda za cca. 80.000,-Kč, generální servis (pokud je třeba) za 20.000,- a zbytek zůstane na pojistky a benzín na celý rok
Asi bych se také klonil k Yarisu. Za prakticky stejnou cenu jako u Škodovky - např Fabie ...dostanete ale spolehlivé auto. Já jsem před nedávnem stál před podobným rozhodnutím a Yaris byla také moje volba. Trochu mne již unavují přemrštěné ceny Škodovek...ať Fabie nebo Oktávky v dýzlu a kombík... ale co mi za tu vyšší cenu Škoda nabídne. NIC - jen to CZ logo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.