Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bouchani od zadni napravy

Od: tomsase odpovědí: 1 změna:
Zdravim, potreboval bych nutne poradit. Nedavno jsem menil silenbloky zadnidni napravy u sveho ctyrkoveho golfa 1.9 tdi jelikoz se mi ozivaly rany ze zadni napravy, pi vymene byl klid a ted se zacaly ozivat rany znovu. Jedna se o tupe rany z obou stran napravy hlavne pri nerovnostech ale obcas to udela i po rovine. Moje otazka zni, jake je spravne ulozeni zadnich silenbloku, vlozil jsem je podle tech stsrych ale je mozne, ze byly spatne uz ty. Na silenbloku je takovy gumovy camprdlik a ten je smerem dolu a zuzena guma je nahoru a dolu, je to tak spravne a nebo jsou ty rany kvuli tomu, ze jsou silenbloky spatne ulozeny a to vykrojeni gumy ma byt smerem dopredu a dozadu? Dekuji za odpoved. Jinak jsem pritom menil jeste tlumice ale tam nevim, co bych udelal spatne.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

tupé rány dělají i tlumiče, jak si pobouchávají o dorazy.

né vždy to jde zjistit na stojícím vozidle zahoupáním. To až, když jsou v háji úplně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]