Zcela jiste protoze je v nem netesnost. Treba v krytce konektoru, nebo kdekoliv jinde. Mimochodem krasna splacanina, to ti nekdo poradil, nebo jsi na to prisel sam?
Prosím tě, neřeš barvu auta,měnil jsem díly a není čas to přestříkat a sjednotit. Netěsnost,vždyť tam jsou dvě díry a na nich nasazené ty gumové,,fajfky,,
Ono se začalo postupně zamlžovat. Ten ,,chomáček,,je molitan, aby se tam právě tihle parchanti nedostali. Když jsem je na jaře dával na auto,tak v jedné to nebylo,tak jsem tam dal kousek z houby,ale ten byl asi moc hustý,teď jsem ho vyndal a je to trošku lepší, uvidím jestli to úplně vyschne,tak tam potom dám řidčí molitan.
Bude prasklinka tam, kde to může za jízdy nabrat dešťovou vodu. Pokud nepůjde najít okem, ucpal bych všechny otvory až na jeden a do toho foukal. Pak se pozná, kudy to ufoukne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.