Nejste přihlášen/a.
Předpokládám že jsou dospělí svéprávní.. Synům předej kontakt na policii ať se staraj. Když jsou debilové tak si to holt zaplatí (odstavné parkoviště, poplatek ČKP za nepojištěné vozidlo, klidně i sankci až 50k za neoznámení změny vlastníka registru).
Pokud chceš dělat opičí matku, tak až je to dožene tak to můžeš všechno zaplatit za ně
Nebo ověřenou plnou moc k vyřízení všeho a pak to můžeš zařídit za ně ty. Ale to placení tam bude, jen to pak bude míň než když se to nechá běžet furt dál a dál..
Paní Devátá, když jsou oni nezodpovědní, Vy to za ně zařídíte? Jsou oba synové vlastníci, dle rozhodnutí soudu?
Gumo umíte čísta chápat čtený text? Pak byste věděl že pozůstaklá manželka má zájem řešit ale nemá jak to řešit nemá doklady, klíče atd. Bez PM dědice-ů nemá šanci toto zlikvidovat a na úřadu se sní nebudou bavit vůbec . Natož jak by řešila vývoz? Vysvětlete !
Že synové, (ono jich dědiců jednoho auta bylo víc?) nedohlásili na sebe není problém stačí zápis o dědictví.Horší je, že nikdo neplatil PR (předpoklad nějaká škodofka s objemem motoru 1l-1,3l je 35kč/den, pokud se zazby nezměnili) tak ČKP je obešle dřiv či déle a suma bude pěkně vysoká (2 roky bude činit cca26 000kč!)
Pokud to chete vyřešit pak je nutno-ověřenou PM od dědice pro úřad na Zánik vozidla, a pro firmu zabývající se likvidací MV pak bude stačit jen, že jim ukážete PM.
Protože jsem jedno auto nemohl předat osobně , tak jsem zavolal na firmu Barko (nevím odkud jste) JM,JĆ kraj a Vysočina? , domluvil se s nima , zajistil jsem doklady aby mohli auto převzít a likvidovat,,Zaslali mi pak protokol o ekolikvidaci, s tím jsem zašel na daný odbor úřadu a bylo hotovo.Barko mi pak ještě na účet poslalo nějakou korunu (cca2000kč.)PR jsem neřešil-bylo v depozitu, vy řešit nebudete akorát pak dědicové-CKP reaguje na pohyb v registru MV/zánik= pohyb, spočítají nepojištěné období a odešlou upomínku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.