Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zafira r.v. 2000 nefunkční zadni okna

Od: berivo® odpovědí: 8 změna:
Dobry den, koupil jsem opel zafira r.v. A zadni okna jsou v elektrice, a ani jedno nejde stahnout, ve predu jsou funkčni, a zároveň nefunguje v ovladani venkovnich zrcátek. Nemohu nikde najit schema pojistek. Chci napred zjistit pojidtky. Nebo muze mi nekdo poradit kde je problem? Dekuji za odpověď
doplněno 02.04.24 17:17:

Dobrý den, dnes jsem se rozhodl auto svěřit elektrikáři , k opravě nefunkčnímu stahováni zadních oken. Elektrikař zjistil, že kabeláž k oknům byla přestřižena . Prostě někdo je ucvakl. Nechápal jsem ja,ani elektrikář. Zřejmě pomsta. Auto bylo koupeno v bazaru,tudíž je dle elektrikáře možné,že auto zabavil exekutor a bývaly majitel to udělal jako zlomyslnost,Tak jsem to nechal opravit. Oprava 5.000.kč.

Zafira r.v. 2000 nefunkční zadni okna

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

majcoo
hodnocení

0x
Ovládanie nefunguje len zo strany vodiča? Alebo nefunguje ani zo zadných strán?
Čo sa oplov týka, určite nebude len jedna poistkova skrinka.
Na vectre boli 3.
Pod kapotu, pod volantom a ešte v zadu v kufri.
Predná časť napájala predok, svetlá, ventilátor abs,esp, servo atď.
Pod volantom poistky boli na okná, dvere, centrál, osvetlenie vnútra, zapalovač atď...
Poistky vzadu slúžili na pal.cerpadlo, el.otvaranie kufra, zámok kufra a nádrže, zadné svetlá atď..
Najskôr by som pozrel manuál od auta ako čo funguje.
Či príklad nemáš zatlačenú detskú poistku na vodicovych spinacoch. A neviem ako u zafiry ale Vectra mala na spinacoch nasledovné dve tlačítka R a L. Pravý a ľavý späťák. Vždy muselo byť zatlacene jedno alebo druhé aby sa dali zrkadlá natáčať..
Schéma poistiek na zafiry:
fusesdiagram.com/...
majcoo
Skúste sa pozrieť ešte na tento článok..
z22se.co.uk/...
Poukazujú na polámané káble v prechodkách dverí..
hodnocení

Ovladani nefunguje ani ze strany řidiče. Kabely ve dverich jsem kontroloval byly ok

hodnocení

0x

car-box.info/...

mirror zrcátka

window okna

relay relátka

fuses pojistky

heather - vytápění,topení

Zafira r.v. 2000 nefunkční zadni okna #2
hodnocení

Děkuji, nechal jsem si stranku prelozit pres google, uvidim. Zda to bude pojistkou.

hodnocení

Pojistky to nebyly, hold pokračujeme.

Na 99% to nejsou pojistky. Pojistka pouze problém zastaví, aby neshořelo ještě vedení nebo samotná součástka (pokud jí nějaký blb nenahradí větší ampéráží), pokud je blokovaná třeba mechanicky (motorek stahování rozpadlou stahovačkou a podobně).

hodnocení

Tak jsem byl nucen ti přenechat elektrikáři a zjistil, přestřihnuté kabely, OMG, nějaký kreten, co přidával toto autě je musel přestřihnout.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]