Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nedávno jsem koupil auto a cca po 10 dnech mi vyskočila závada motoru, tak jsem zajel na diagnostiku a zjistil že je chyba - vysoký plnicí tlak turbomychadla, v čem může být problém? Děkuji za radu.
Závada je zpravidla v regulaci turba, pokud je turbo řízené elektronicky přes podtlak, tak zpravidla elektroventil, nebo spíš . a častěji zpravidla ovládání dýzy... Nejčastěji je tato část nepohyblívá, případně špatně pohyblivá. Někdy regulace funguje jen pomalu k vůli mechanickému přidírání a už to vykazuje chybu...
A také turbo není jako turbo. Lepší je rovnou napsat na jakém vozidle. Někde je pouze byppass ovládaný tlakem turba, někde je ovládáno elektromotorkem...Některé má proměnlivé natáčení a některé je bez.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.