Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autobazar nedodal dokumenty pro přepis

Od: lalik odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, před 6 dny jsem kupoval auto v AAA a při koupi mi bylo řečeno, že veškeré dokumenty pro přepis obdržím poštou do tří dnů, což se nestalo. Dnes jsem autobazar opět urgoval a bylo mi řečeno, že je brzy pošlou (pořád nemám konkrétní termín). Příští týden vyprší 10denní lhůta a v úterý navíc odjíždím pryč. Pracovní morálka všech, na které jsem v autobazaru narazil je víc než hrozná. Dnes jsem dokonce zjistil, že nemají žádné záznamy o mých urgencích.

Můžete mi prosím poradit, zda je nějak možné, aby přepis mohl zajistit někdo jiný, když mu dám svou plnou moc? A zda doporučený dopis může na základě plné moci také vyzvednout někdo jiný? A setkal jste se někdo už s něčím podobným? Mnohorkát děkuji za rady a tipy.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek6
hodnocení

2x

ano, na základě plné moci to může zúřadovat někdo jiný...ale musí být ověřená...a fascinuje mě jak jsou lidi stále naivní a furt v těch Áčkách něco berou...oni to pošlou...ale až se uráčí..

Proč|? protože jeden z tisíce není schopen si vše na místě zjistit ,vyhodnotit atd. znám hejno spokojených s koupí auta v Áčkách, osobně, nespokojené ... pár jedinců a jen z tisku nebo z dotazů zde na poraďte !

Ani bych se nedivil, že je tazatel při obhlídce auta a sepsání smlouvy ani neviděl a že AB čeká až dodá PM a doklad o PR aby udělali jako každý AB zápis změny!

hodnocení

2x

klid...

Před 6 dny jsem kupoval auto v AAA - oni mají čas - posílají TP s doklady do cca. 35-50ti dnů, při urgencích možná do 30ti.

Prokazatelně urgujte - pokuta by šla za ním.

hodnocení

0x

aby přepis mohl zajistit někdo jiný, když mu dám svou plnou moc*** ano, ověřená plná moc stačí.

A zda doporučený dopis může na základě plné moci také vyzvednout někdo jiný?***ano, na ověřenouplnou moc může...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]