Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak ,,odmlžit,, skla?

Od: rohacek odpovědí: 3 změna:
Zdravím, každé ráno mám takto zamlžené skla v autě, že nevidím vůbec nic. Červená šipka, tak tam už jsem to ,, otřel,, ale normálně když sednu ráno do auta, vypadá to tak, jak je u modré šipky. Vždycky zapnu topení takto, ale dnes ani po dvaceti minutách z toho nešel teplý vzduch. Mám starší fabii 1,4 MPI... Nejspíš je chyba v topení že nefunguje? Případně poradite jak skla odmlžit, dnes jsem kvůli tomu přišel později do práce, musel jsem skla otřít venku uterkami Ale když jsem jel, opět se to začalo mlžit a viděl jsem h... s prominutím... děkuji za rady,tipy
Jak ,,odmlžit,, skla?
Jak ,,odmlžit,, skla? #2

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

2x

Netopí = ověř nejdřív klapky ventilace, termostat (rukoměrem - až do ohřátí motoru na provozní teplotu musí být hadice od termostatu k chladiči studená)

Mlží se "víc než obvykle" - vzduch máš na vnitřní okruh, zablemcanej kabin. filtr, zatékání do auta (mokrej tapec na podlaze)

Provizorně rychle pomůže před vyjetím polít sklo teplou vodou, stačí 2L falška - pak je sklo teplý a po utření se už nemlží. + v zimě to samý a nemusíš škrabat jen to poliješ a setřeš gumovou stěrkou..

Proti zamlžení oken přes noc pomůže před dojetím vyvětrat studeným vzduchem, dát do auta pytlík s kočkolitem (pohlcuje vkhkost) apod.

hodnocení

0x

Pricina : vlhkost z dychu kondenzuje na studenom povrchu skla. Riesenie : otvorit naplno okna, kym sa motor nezohreje a nezacne fukat teply vzduch na okno.

asd1

Mu to evidentně netopí ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]