Nejste přihlášen/a.
Všiml jsem si ve městě dvou křižovatek, není označena hlavní a vedlejší silnice. Takže by měla logicky platit přednost zprava, ale vpravo mají dej přednost nebo stopku... Mám dávat přednost zprava? Takže podle předpisů si dáme přednost navzájem? Nechápu...
Já se domnívám, že nejde o křižovatku, ale výjezd z místa ležícího mimo PK. Proto se řidič jedoucí "po hlavní" nemusí dáváním přednosti zprava zabývat. Stopka je tam jen pro to, aby vozidlo z něj vyjíždějící při dávání přednosti zastavilo. Chtělo by to lokaci místa.
Je to křižovatka, a nemůže tam dojít k nehodě, pokud někdo neporuší předpis. Kdo ho porušíl, určí vyšetřování..
Tak tohle je naprosto normální, hlavně na vesnicích, šetří se značkama, Pokud s tím máte problém a vyřadíme-li možnost přestat jezdit, máte už dvě možnosti: 1) nejet jak hluchej do vrat a holt si zvyknout koukat doprava co tam mají za značku. Poznat to jde, nastěstí maji ty značky takový tvar, že to jde poznat i s čepicí sněhu na nich. (tohle je preferovaná možnost) 2) nebo jako ňouma dávat přednost z prava a smířit se s ťukáním na čelo, urážkami a případně i troubením. Jinak mnohdy ty značky bývají natočené tak, aby byly částečně vidět i z té neoznačené hlavní.
přesné místo GPS?
Děkuji
vyjíždíte a dáváte přednost, pokud nic nepojede...,
Přeci
q) dát přednost v jízdě znamená povinnost řidiče nezahájit jízdu nebo jízdní úkon nebo
v nich nepokračovat, jestliže by řidič, který má přednost v jízdě, musel náhle změnit směr
nebo rychlost jízdy
(plus výklad nejvyššího soudu ČR.)
Jednoduché a časté v provozu i u jiných značek. Vy dáváte na neoznačené křižovatce přednost zprava, avšak vidíte, že tam má STOP. Opatrně pojedete a budete hlídat, aby ten druhý dodržel předpis, páč má zastavit a dát přednost. On totiž neví, že křižovatka není označena značkou hlavní silnice.
Takových situací je i s jinými značkami.
Není to tak, ale to Vám nikdo nevysvětlí. Kruhák je upraven v zákoně..
(5) Řidič vjíždějící na kruhový objezd označený dopravními značkami "Kruhový objezd"
společně se značkou "Dej přednost v jízdě!" nebo "Kruhový objezd" společně se značkou
"Stůj, dej přednost v jízdě" musí dát přednost v jízdě vozidlům a jezdcům na zvířatech
jedoucím po kruhovém objezdu a organizovanému útvaru chodců a průvodci vedených
a hnaných zvířat se zvířaty jdoucími po kruhovém objezdu.
Není-li před křižovatkou s kruhovým objezdem společně se značkou "Kruhový objezd"
dopravní značka "Dej přednost v jízdě!" nebo "Stůj, dej přednost v jízdě!", pak pro jízdu
takovou křižovatkou platí ustanovení § 22 odst. 2. V této souvislosti je nutné připomenout, že
vyhláška č. 294/2015 Sb. účinná od 1. ledna 2016 již, na rozdíl od dřívější úpravy § 10 odst. 1
písm. a) vyhlášky č. 30/2001 Sb. nevyžaduje, aby dopravní značka č. C 1 byla vždy doplněna
dopravní značkou č. P 4 nebo č. P 6. I na kruhovém objezdu se tak od 1. ledna 2016 může
legálně uplatňovat přednost vozidel přijíždějících zprava.71
To se bude postupovat přesně dle průběhu nehodového děje a výslechu učastníků, popřípadě svědků. Teoreticky to může být ten i ten, ale ve skutečnosti se to nestává. Ona to policie, či správní řízení, popřípadě vysvětlí...
Milane, tak si tu citaci přečtěte. Od 1.1.2016 nemusí být na vjezdu do objezdu stopka nebo dejpřednost. A nikde není psáno, že všechny odbočky objezdu musejí mít shodné značení. Nelze tedy vyvozovat z toho, že přede mnou stopka byla, to, že je i u další odbočky. Čili v objezdu musí být značka hlavnísilnice. Pokud není, platí přednost zprava.
Dopravní značky nejsou určeny pro sledování zezadu. Ani z křižovatky nemusejí být vidět. Nešiřte tu bludy.
Ra nedohodneme se, ale tak jak píšete:
Čili v objezdu musí být značka hlavnísilnice. Pokud není, platí přednost zprava.
..to určitě není, taky to není označeno na žádném kruháku. Páč když jedete po kruháku, víte že Vám má dát vozidlo při vjedzu na kruhám přednost? Přesně dle zákona a vyhlášky?
Není kruhák, aby byla část se znaškou dej přednost a některéá ramena nikoliv..
Ale to jsme mnohokrát diskutovali a bez shody, stejně jako zastávky autobusů..
@ra252 Přesně tak. Pokud je značka umístěná například za budovou nebo jinou překážkou, tak může mít klidně tvar kosočtverce.
Milane, po léta v objezdech značky hlavnísilnice byly a ve velkých stále jsou.
Do novely vyhlášky o značení z roku 2015 platilo, že společně se značkou kruhovýobjezd se osazuje značka stop nebo dejpřednost. V novele 2015 to vypadlo. A tedy tam mohou nebo nemusí být.
Nevím jak se pozná "naši zákonodárci jsou nesvéprávní idioti", ale vím, že je to na většině kruhácích v Evropě. Nebo znáte v Evropě kruhák s hlavní silnicí? Páč neznám podrobně zákony v celé Evropě.
Stačí odborný výklad od právníka za obor dopravy a je jasno. Ale jen pro někoho.
Milane - vysvětlil Vám ten odborník, proč z té vyhlášky v 2015 vypadla ta povinnost montovat k značce kruhovýobjezd i stop nebo hlavnisillnice? A tvrdil Vám, že i všude v Evropě to zrušili?
Za pradávných časů platilo, že přednost má ten, kdo jede po objezdu. Stačila tedy jedna značka a bylo vše jasné.
Pak jsme se sjednocovali s Evropou a značka kruhovýobjezd už značila jenom směr objíždění. A přednost se musela určit značkami - kruhovýobjezd + stop nebo dejpřednost na vjezdech a hlavnísilnice na objezdu (nebo i jakkoli jinak). Jenže na to byl les značek, že přes něj pomalu nebylo vidět.
A tak se do prováděcí vyhlášky o dopravním značení dalo, že současně se značkou kruhovýobjezd se vždy osazuje i stop nebo dejpřednost. A tak se mohly sundat ty hlavnisilnice z objezdů.
A po novele r. 2015 se ukázalo, že tato povinnost jaksi vypadla.
Na školeních jsme mívali několik soudních znalců v oboru dopravy. Samozřejmě jsem s nimi rozebíral Váš výklad kruháku a zastávek autobusu. Většinou se shodli na výkladu v právní řeči, kterou všem řidičům vysvětlili. Nemůžu citovat jejich slova, páč si to nepamatuji, neumím právní technologii řeči, ale všichni na školení pochopili, že to co jsem uváděl jako Váš výklad je mylný. Ale řekli to jiným slovníkem, jenže já takový slovník nepoužívám.
Je zbytečné se tímto nadále zaobírat, já respektuji Váč názor, že většina kruháku po Evropě je špatně značená, že zákonodárci jsou..., za zastávkách autobusů se nesmí zastavit. Je to Váš názor, já ho nesdílím, klidně můžeme ve slušnosti řešit jiné téma.
Já netvrdil nic o tom, že by nějaké kruháky v Evropě byly špatně značené. I u nás by byly v pořádku, nebýt chyby v novele vyhlášky z r. 2015. Chyba se zastávkou je přímo v zákoně a je tam déle.
gene, dobře že se smějete, páč já si nebyl jistý, zdali 6, či 8, otevřel jsem obrázek, napočítal osm a napsal šest.
Citacia značky STOP:
Stoj daj prednosť jazde, tj. všetkým ktorým by som skrýžil
jazdnú dráhu. Nezáleží z akého smeru...
Jano,
Citujete odkud? Jaký je to zdroj?
My to máme jinak...
k tomu pak náleží...
q) dát přednost v jízdě znamená povinnost řidiče nezahájit jízdu nebo jízdní úkon nebo
v nich nepokračovat, jestliže by řidič, který má přednost v jízdě, musel náhle změnit směr
nebo rychlost jízdy
(plus výklad nejvyššího soudu ČR.)
Čítal som aj odtial, kde Ste mi doporučili.
Prečítajte si čo som ja napísal a čo je dole, a významovo porovnajte.
Ste asi čerstvý vodič, alebo Ste dlho nejazdili...
Stůj, dej přednost v jízdě!
Dopravní značka "Stůj, dej přednost v jízdě!" (č. P 6) přikazuje řidiči zastavit vozidlo na takovém místě, odkud má do křižovatky náležitý rozhled, a dát přednost v jízdě.
Značku lze použít i uvnitř větší nebo složitější křižovatky.
Značky se užívá též před železničním přejezdem v kombinaci s výstražným křížem v případě, kdy je nutno přikázat
Přesně stejnou křižovatku mám za barákem, jezdím tam šestkrát denně venčit psy. Už třikrát mě tam chtěli zabít, z cesty se značkou Dej přednost v jízdě. Vždy stejné auto, Matiz, s hooodně starým šoférem. Proletí tam jako šutr, asi nemá cenu mu něco vysvětlovat. Rezignoval jsem a dávám si tam bacha...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.