Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Piskaní brzd

Od: nero odpovědí: 11 změna:

Ahoj. Výměníl jsem přední kotouče+ destičky oboje Brembo. Od začátku při brzdění v male tychlosti pískají. Myslel jsem že si to sedne a bude OK. ale je na nich najeto 4000km a pořád pískají, Je to dost otravné, Je to jen v malé rychlosti do 20kh.

Čím to je?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

vibrují. Nesrazil jsi hrany obložení a nenamazal pohyblivé plochy pro desky a čepy.

nero
Namazal namazal.

hodnocení

1x

Není nad originály. Dnes už ani Brembo není zárukou nepískání.

Mně začaly originály pískat po třech měsících od výměny v autorizáku. Komplet nové originální kotouče i desky (PSA).

hodnocení

0x

nemůže být pískot od jiných? měnil jste na 4 kolech nebo na dvou?

Pískají mi zadní destičky, protože jsou téměř na kov... Viděl bych tam jiný problém, než s novou destičkou - při tom nájezdu...

asd1
hodnocení

0x

Na 99% chyba při montáži

nero
Chyba. Jaka?
asd1

Si to najdi, je hned asi šest základních příčin proč desky vibrujou a pískaj, vypisovat sem celej elaborát se mi nechce...

Srážet hrany (náběh desky) na novým obložení je prasárna, někdy pomůže ale neřeší příčinu, jen zakryje následek...

decentně vzít otřep a né tam udělat klín *smich*

hodnocení

0x
Na Brembo sem alergickej
Desky vyhod a dej jinou značku skus trw nebo textar melo by to přestat

hodnocení

0x

Taky mám destičky Brembo a taky mají tendenci pískat. Nejsi sám. Další Brembo už nechci ani vidět.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma pískání brzd

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]