Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Červená kontrolka oleje

Od: rene odpovědí: 7 změna:

Zdravím mám octavii 1 1.6 a chtěl bych se zeptat ohledně kontrolky oleje protože mi vyskočila cca před 1 týdnem, olej i všechny filtry mam vyměněné nově cca před 3 týdnama, dělal jsem i diagnostiku a nic to neukazovalo, motor nijak neklepe nebo nedělá divný zvuk, nevím co by to mohlo být jestli čidlo oleje nebo čerpadlo. Budu rád za nějaké odpovědi jestli s podobným připadem mate zkušenosti

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

No chceto co nejdříve prověřit zda je to opravdu čidlo či tlak oleje. Ono totiž když nemaže, tak potom moc dlouho nemusí jezdit... Čidlo bývá často vadné, ale všechno je jednou poprvně...

hodnocení

1x

"Červená kontrolka" - je červená z důvodu, že NESMÍTE POKRAČOVAT V JÍZDĚ - takže jestli s tím jezdíte týden, zítra už se nemusí rozjet.

rene
hodnocení

samozřejmě od doby kdy kontrolka svíti nejezdím jenom jsem zkoušel start jestli neděla motor nějaky divný zvuk

hodnocení

1x

začni novým čidlem tlaku oleje

Červená kontrolka oleje
rene
hodnocení

dobře děkuji zkusím

break
hodnocení

0x
Změři tlak oleje

asd1
hodnocení

0x

Pokud jsi opravdu dělal diagnostiku problému, tak máš tlakoměrem změřený tlak oleje a už víš jestli to je čerpadlem nebo čidlem tlaku. Pak ale nechápu proč se tu ptáš..

Nebo jsi dělal diagnostiku něčeho jinýho? to ti ale je k prdu *smich*

Před změřením tlaku oleje s tim jezdit neni úplně chytrý...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]